site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Torbalı’daki rakam belli oldu

Torbalı’daki rakam belli oldu
05.01.2019
A+
A-

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konut Satış İstatistikleri verilerine göre 2018 yılında en çok konut satışı yapılan ilk üç il: İstanbul, Ankara ve İzmir. Bu üç büyükşehir, ev almak ya da yatırım yapmak isteyenlerin de ilk ilk aklına gelen bölgeler arasında.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konut Satış İstatistikleri verilerine göre 2018 yılında en çok konut satışı yapılan ilk üç il: İstanbul, Ankara ve İzmir. Bu üç büyükşehir, ev almak ya da yatırım yapmak isteyenlerin de ilk ilk aklına gelen bölgeler arasında. Diğer şehirlere oranla daha fazla iş imkânı, şehir içi ulaşım kolaylığı, konut projeleri, eğitim vb. olanaklar; İstanbul, Ankara ve İzmir illerine olan ilgiyi artırıyor. Bu ilgi ev fiyatlarının yükselmesine sebep olsa da konut satış fiyatları ilçeden ilçeye farklılık gösteriyor.

Üç büyükşehir arasında en düşük konut metrekare fiyatlarında birincilik; İstanbul’da Esenyurt, Ankara’da Akyurt, İzmir’de Bergama ilçelerinin oldu. 2019 yılında İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde ev sahibi olmak isteyenler için konut metrekare fiyatları en düşük ilçeleri belirledik.

İşte Zingat.com Bölge Raporu’nun Kasım 2018 verilerine İstanbul, Ankara ve İzmir’de konut metrekare fiyatı (Ortalama 100 metrekare) en düşük ilçeler…

İzmir’in en uygun ilçeleri

İzmir’İn ilçeleri arasında en düşük konut metrekare fiyatına sahip 10 bölge ve metrekare fiyatları şöyle:

Bergama: 1.709 TL

Ödemiş: 1.724 TL

Torbalı: 1.736 TL

Kemalpaşa: 2 bin 73 TL

Menemen: 2. bin 99 TL

Aliağa: 2 bin 280 TL

Karabağlar: 2 bin 492 TL

Çiğli: 2 bin 513

Menderes: 2 bin 542 TL

Dikili: 2 bin 573 TL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.