site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Torbalı’da kariyer söyleşisine davet

Torbalı’da kariyer söyleşisine davet
18.02.2020
A+
A-

Torbalı Belediyesi üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik olarak “Kariyer Söyleşileri” isimli bir programa imza atacak. Her ay bir rektörün ağırlanacağı ilçede bu ay MEF Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin Torbalı’daki öğrencilerle buluşacak.
Özellikle üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için eğitim öğretim sezonu başından bu yana önemli çalışmalara imza atan Torbalı Belediyesi, bir kez daha öğrenciler için eğitim çalışmasına imza atacak. Torbalı Belediyesi üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik olarak “Kariyer Söyleşileri” isimli bir programa imza atacak. Her ay bir rektörün ağırlanacağı ilçede bu ay MEF Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin Torbalı’daki öğrencilerle buluşacak. Prof. Dr. Şahin’in “Değişen Gelecek ve Kariyer Planlama” isimi seminerine üniversite sınavına hazırlanan tüm gençler ücretsiz olarak katılabilecek.

25 Şubat Salı günü gerçekleşecek olan seminer için hazırlıklar tamamlandı. Belediye Kültür Merkezi’nde saat 11.00’da gerçekleşecek olan seminere çevre ilçelerden de katılım bekleniyor.

BELEDİYE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR
Daha önce üniversiteyi kazanan adaylar için ‘Tercih Günleri’, hazırlanan öğrenciler için ise ünlü oyuncu Hakan Bilgin’in katılımıyla ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ adlı seminer ve söyleşi, onlarca üniversitenin katıldığı ‘Kariyer Günleri’ ve ücretsiz üniversite deneme sınavı gerçekleştiren Torbalı Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin hayallerine kavuşması için elini taşın altından kaldırmıyor. Doğru tercihlerin yapılabilmesi adına öğrencilere sık sık rehberlik çalışmaları yapan Torbalı Belediyesi bu kez “Kariyer Söyleşileri” isimli programa imza atacak. Eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan, İTÜ’nün eski rektörlerinden olan MEF Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin öğrencilere önemli bilgiler paylaşacak.

UYGUR: ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Kariyeri başarılarla dolu olan bir ismi Torbalı’daki öğrencilerle buluşturacak olan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Doğru meslek tercihi, doğru bir geleceği peşinden getirir. Biz de bu bilinçle öğrencilerimizin doğru tercih yapabilmesi, doğru planlamalarla hedefine ulaşabilmesi ve en önemlisi hayallerini gerçekleştirebilmesi için Torbalı Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz Kariyer Söyleşileri programlarının ilkine de tüm üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizi bekliyoruz.Yılsonu gerçekleşecek olan üniversite sınavında tüm öğrencilerimizin hayallerine kavuşmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.