site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Torbalı şehit haberiyle sarsıldı

Torbalı şehit haberiyle sarsıldı
25.08.2016
A+
A-

Dün sabah Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde bir grup PKK’lı teröristin hain saldırısı sonrasında Torbalı’ya da şehit haberi düştü.

Türkiye dün sabah, Diyarbakır ve Bingöl’den gelen acı haberle sarsıldı. Torbalı Güncel haber merkezi, hain saldırıda şehit düşen askerlerimizden birinin de Torbalı’lı Uzman Çavuş Mustafa Eser olduğuna ulaştı. Konya kökenli Murat Eser’in oğlu 1993 doğumlu Torbalılı Şehit Uzman Çavuş Mustafa Eser’in, Facebook’ta paylaşmış olduğu “Bugün de ölmedim anne” yazılı paylaşımı yürekleri dağladı.

DİYARBAKIR’DA ŞEHİT DÜŞTÜ

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde bir grup PKK’lı terörist tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda, Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan üs bölgesine roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda aralarında Torbalılı Uzman Çavuş Mustafa Eser’in de bulunduğu 4 asker şehit oldu.

Konya kökenli Murat Eser’in oğlu 1993 doğumlu Torbalılı Şehit Mustafa Facebook da paylaşmış olduğu “bugün de ölmedim Anne yazılı paylaşımı yürekleri dağladı.

Kaynak: Torbaliguncel.com

sehit_mustafa_eser

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.