site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torbalı hibelerine kavuştu

Torbalı hibelerine kavuştu
25.08.2016
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere olan desteklerine bir yenisi daha ekledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, kırsaldaki küçük ölçekli üreticilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, 17 ilçenin Ziraat Odası’na hibe edilen 147 adet tarım makinesi ve ekipmanlarının dağıtım ve tanıtım töreni dün İzmir İnciraltı Kent Ormanı’nda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

Torbalı Ziraat Odası’nın da aralarında bulunduğu 17 ilçenin Ziraat Odası’na hibe edilen 147 adet tarım makinesi ve ekipmanlarının dağıtım ve tanıtım töreni, dün İzmir İnciraltı Kent Ormanı’nda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 4 ÖZEL HİBE

İzmir İnciraltı Kent Ormanı’ndaki dağıtım ve tanıtım törenine Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin de katıldı. Torbalı Ziraat Odası’na İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bir adet gübre dağıtma römorku, bir adet 2 tonluk ilaçlama makinesi, bir adet dal kırma makinesi ve bir adet 75 beygir gücünde traktör hibe edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hibeler için son derece memnun olduğunu belirten Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, “Bu araçlar sayesinde odamız, çiftçimize daha iyi hizmet verecektir. Yapılan bu çalışma, Torbalı çiftçisi için son derece faydalı bir çalışmadır. Hem şahsım, hem de Torbalı Ziraat Odası üyesi olan çiftçilerimiz adına son derece mutluyum” dedi.

Kaynak: Torbaliguncel.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.