site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torbalı Diş Hastanesi onay bekliyor

Torbalı Diş Hastanesi onay bekliyor
24.11.2019
A+
A-

Eski Torbalı Devlet Hastanesi’nin hizmet binasının yerine inşa edilen Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni yerine yerleşmesi için bütün hazırlıklar tamamlandı. Diş Hastanesinin yeni yerine geçmesi için Sağlık Bakanlığından onay beklenildiği öğrenildi.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tepeköy Mahallesi 4537 Sokaktaki iki katlı yerinde nüfusu her yıl artan Torbalı’ya hizmet veriyor. Merkezdeki 20 diş doktoru her gün 400’den fazla hastaya müdahale ediyor. Yer konusundaki fiziki alan darlığına ve hasta yoğunluğuyla günün her saati kalabalık olan Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yeni hizmet binasına taşınmak için geri sayıma başladı.

BÜTÜN EKSİKLER TAMAMLANDI

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni hizmet binasının inşaatı geçtiğimiz haftalarda tamamlandı. Çevredeki 7 ilçedeki tek Diş Sağlığı Merkezi olma özelliğini taşıyan kuruma gelen binlerce hastanın yakından takip ettiği tarih yaklaşıyor. Modern sağlık teçhizatları ile donatılan Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni yerindeki eksikleri giderilerek kullanıma hazır hale getirildi. Merkez yeni yerine taşınılmasıyla birlikte günde 600 kadar hastaya hizmet verebilecek konuma gelecek. Kalite standartları ve yapılan kontrollerde hiçbir sorun çıkmayan Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yeni hizmet binası bakanlıktan gelecek onayı bekliyor. Onayın gelmesinin ardından taşınma işlemenin iki gün içerisinde yapılacağı kaydedildi.

VERİLEN TEDAVİLERİN SAYISI ARTACAK

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Akçaoğlu yeni hizmet binalarına geçmeleriyle beraber doktor sayısında artış olacağını ifade ederek ” Yeni hizmet binasına taşınmamız ile birlikte Diş Sağlığı Merkezi’nde oluşan yoğunlukta önemli bir azalma olacak. Ayrıca mevcut 20 diş doktoruna ek olarak çocuklar için çocuk diş doktoru, ortodonti tedavisini (dişlere tel takılması ve çene yamuklarına karşı bir tedavi) merkezimizde göreve başlaması için gerekli başvuruları yaptık. Böylece yeni hizmet binasına geçmemizle birlikte hem hasta hem de personel sayımızı arttıracağız ” ifadelerine yer verdi.

Haber: ÖMER DUR-www.buyuktorbali.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.