site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Toptan ve Perakande Satış’ın Selçuk’ta ki Yeni Adresi

Toptan ve Perakande Satış’ın Selçuk’ta ki Yeni Adresi
18.12.2015
A+
A-

Selçuklular yeni bir toptan ve perakande satışı yapan mekana kavuştu. Abuhayat Caddesi üzerinde bulunan Görcan Gıda uygun fiyatları ile şimdiden Selçukluların uğrak mekanı oldu.

Selçuk’ta yeni hizmete açılan Görcan Gıda kuru bakliyat ve temizlik ürünleri satışında fiyatlarının ucuzluğu ve kaliteli ürünleri ile ilçemizde ki büyük marketlerle yarışıyor.

Kuru bakliyatın adresi Görcan Gıda

Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez gıda maddeleri arasında yer alan bakliyat; geçtiğimiz yıllarda, “fakir ve köylü yemeği” gibi tanımlarla sofralarımızdaki önemini giderek kaybetmişti. Ancak son zamanlarda, dünyanın çeşitli ülkelerinde beslenme uzmanları tarafından yapılan çalışmalar; bakliyatın, hem beslenmemiz hem de vücut sağlığımız açısından “ne kadar önemli ve vazgeçilmez” olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

İlçemizde ki kuru bakliyat ve perakande toptan satıcılarından Görcan Gıda’nın işletmecisi Veli Görcan gazetemize yapmış olduğu açıklama da; Yeni açtığımız işyerinde İlçemiz halkına hizmet vermeye başladık. Sağolsunlar ilk açıldığımız günden bugüne kadar hep bizlere destek oldular. Büyük alışveriş merkezlerinin yerine bizleri tercih etmeye başladılar. Bizlerde her keseye uygun kaliteli ürünlerle bu ilgiye karşılık vermeye çalışıyoruz. Şuanda fiyatlarımız büyük marketlerle yarışıyor, daha kaliteli ürünleri daha hesaplı fiyata vatandaşlarımıza sunuyoruz. Kış aylarının vazgeçilmez malzemesi kuru baklagiller, Lezzetli, doyurucu ve uyumlu yapılarıyla sağlığınıza sağlık katacak bu minik taneciklere sofranızda yer açın. İşyerimizde kuru bakliyatın her türlü çeşidini bulabilirsiniz. Müşterilerimize en iyi kaliteli hizmeti verme yolunda hızla ilerliyoruz” diye konuştu.

Görcan Gıda Selçuk’ta Abuhayat Caddesinde Aslanlı Havuz Çarprazı, Görcan Gıda Toptan Perakande Kuru Bakliyat, Her Türlü Temizlik Ürünleri, Hesaplı Açık Deterjanlar, Temel Gıda Maddeleri, Süt Ürünleri, Çocuk Bezleri, Toptan Su Ve Daha Birçok Ürünü İle Selçukluların Hizmetine Açılmıştır. Görcan Gıdanın Cazip Ve Uygun Fiyatlarını Görmek İçin İçin Yeni Açılan İşyerimize Siz Değerli Selçukluları Bekliyoruz.

İletişim Tel: 0 507 309 6914

DSC_6930

DSC_6931

DSC_6932

DSC_6934

DSC_6937

DSC_6938

DSC_6939

DSC_6941

DSC_6942

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.