site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Özel Misket Anaokulu Tiyatro Günlerine Başladı

Özel Misket Anaokulu Tiyatro Günlerine Başladı
30.09.2014
A+
A-

misketanaokulu-tiyatro-gunleri (1)

Özel Misket Anaokulunda ayda iki defa gerçekleştirilen tiyatro günlerinin bu hafta ki konuğu “Arılar Şenlikte” adlı tiyatro gösterisiydi.

Okul Kurucusu Şerife Tuncer; Öğrenilenlerin pekiştirilmesinde çocuk tiyatrosunun rolü büyüktür. Tiyatro çocukların kişisel gelişimleri yanında duygusal zekalarının gelişimini desteklemekte de oldukça önemli bir işleve sahiptir dedi.

“Arılar Şenlikte” adlı oyun çocukların insanlarla iyi anlaşmalarını, hoşgörü ile yaklaşmalarını, çalışkan olmayı ve bencil davranmamalarını ele alan bir oyun.

Özel Misket Anaokulu öğrencileri “Arılar Şenlikte” adlı oyunu çok büyük bir ilgi ile izlediler.Okul Kurucusu Şerife Tuncer bugünkü tiyatro gösterisi ile çocuklarımızın sosyalleşmeleri temasını ele aldık. Okulumuza davet ettiğimiz tiyatro toplulukların kalitesine çok önem veriyoruz. Oyun metninin mutlaka bir psikolog tarafından denetlenmiş olmasını istiyoruz. Çocuk oyunlarında verilen mesajların basit, net olması ve onların gelişimlerine uygun olması önemlidir. Çocuk oyunu nasihatler vermek demek değildir dedi.

Misket Anaokulu bu öğretim yılında da değişik gruplarla tiyatro gösterilerine devam edecek.

misketanaokulu-tiyatro-gunleri (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.