site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tiyatro Günleri Devam Ediyor

Tiyatro Günleri Devam Ediyor
14.11.2012
A+
A-

Özel Misket Anaokulunda Tiyatro Günleri Devam Ediyor…

Selçuk’ta bulunan Özel Misket Anaokuluna Milas Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünden gelen kukla gösterisini öğrenciler ilgiyle izledi.

Şirince İlköğretim Okul Müdürü Zehra Keser ve öğrencileri Özel Misket Anaokuluna misafir gelerek kukla gösterisini Misket Anaokulu öğrencileri ile birlikte izleyerek keyifli anlar yaşadılar. İki bölümden oluşan kukla tiyatrosunda ilk bölümde İbiş ile Neşe abla oyununda çocuklara temizlik, sağlık ve kurallara uyma ile ilgili eğitim verildi. 2. Bölümde ise müziksel kuklalar ile çocuklar eğlendirildi.

Okul kurucusu Şerife Tuncer tiyatro günlerinin devam edeceğini ve bu tür etkinliklere her zaman yer vereceklerini belirtti. Ayrıca bunu ilçemizdeki çevre okullarla paylaşmak ise bize daha çok mutluluk veriyor dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    selcukhaber.com ile Özel Misket Anaokulu arasında ne tür bir ilişki vardır ki özellikle bu okulun yaptığı her hareket ve etkinlik haber olmaktadır?

  2. MİNE dedi ki:

    ÇÜNKÜ O OKULDA HERGÜN BİR ETKİNLİK VARDA ONDAN OLMASIN

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    tebrik ediniz ve ediyoruz.!