site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tire’nin Yeni Stadı’na Bir Talip Daha

Tire’nin Yeni Stadı’na Bir Talip Daha
03.01.2018
A+
A-

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in Tire’ye kazandırdığı ve tamamlanmasına günler kalan Tire’nin yeni stadına İzmir’in köklü kulüplerinden Altay talip oldu.

Bu Stat sadece Tire 1922’nin değil İzmir’de stat problemi yaşayan tüm kulüplere kapımız açık diyen Başkan Çiçek’in çağrısı, Altay Kulübünü harekete geçirdi.

Altay’da Taşdemir’in “Başka bir statta oynayalım” önerisi üzerine yöneticiler, Yeni Tire Stadı için girişimlere başladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ilk yarıyı lider Gümüşhane’nin 4 puan gerisinde 2. sırada bitiren Altay’da maçlarını farklı bir statta oynamak için çalışma başlatıldı. Teknik direktör İsmet Taşdemir’in “Atatürk Stadı çok büyük, istediğimiz ambiansın olması çok zor. Baskı unsuru az. Şampiyonluk için taraftarımızla bütünleşmemiz gerek” demesine yönetimden olumlu cevap geldi ve ikinci devredeki maçların farklı bir statta oynamak için girişimler hızlandı.

Bornova Stadı’nı Göztepe ile Altınordu’nun birlikte kullanmasının yanısıra, ışıklandırılıp yenilenen Menemen Stadı’nı da Menemen’in de şampiyonluk yarışı yapmasından dolayı listeden çıkartan siyah beyazlılar, rotasını Tire’ye kırdı. Sportif Direktör Özden Töraydın, “Tire Belediyesi ve Tirespor’la görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer uzlaşırsak ikinci devrede Tire’de oynama ihtimalimiz var” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.