site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tire’de uyuşturucuya geçit yok

Tire’de uyuşturucuya geçit yok
31.05.2016
A+
A-

Tire Emniyeti Asayiş Büro ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan iki farklı operasyonda uyuşturucu madde hammaddesi olan bitkiler, bu bitkilerin tohumları ve farklı yerlerde paketlenmiş kullanıma hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

Her yıl irili ufaklı onlarca baskın ve operasyonla uyuşturucu üreten ve satan kişi ve çetelerle ile mücadele eden ve başata gençler olmak üzere vatandaşları uyuşturucu maddelerin zararlarından korumaya çalışan Tire polis teşkilatı asayiş ekipleri 26 Mayıs Perşembe ve 27 Mayıs Cuma günleri iki farkı operasyonda; uyuşturucunu ham maddesi olan kenevir bitkisi, kenevir tohumu ve kullanıma hazır farklı farklı yerlerde paketlenmiş şekilde esrar uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

SOKAKTA ESRAR KULLANDIKLARI TESPİT EDİLDİ
Edinilen bilgilere göre ilk olarak 26 Mayıs Perşembe günü gece saat 23:00 sıralarında, alınan bir ihbar üzerine harekete geçen asayiş ekipleri, Ketenci mahallesi Armağan sokak üzerinde duran ve şüpheli durum içinde olan M.Y. (49) ve M.A. (63) üzerinde ve bulundukları ortamda arama yaptı. Yapılan aramalarda şahısların bulunduğu ortamda 6 adet kullanılıp atılmış esrar sigarası izmareti bulundu. Ayrıca şahısların üzerinde farklı farklı şekilde paketlenmiş 9, 65 ve 150 gr’lık esrar paketleri bulundu. Şahıslar gözaltına alınarak Tire Emniyetine götürülerek hakların adli işlem başlatıldı.

SAKSILARIN İÇİNDE KENEVİR YETİŞTİRİLDİĞİ TESPİT EDİLDİ
Tire Emniyeti Asayiş birimi tarafından bir gün sonra gündüz saat 15:00 sıralarında, yapılan istihbari çalışmaların ışığında 4 Eylül Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan bir eve baskın yapıldı. Yapılan aramalarda evde saksı içinde yetiştirilen ve boyları 40-45 cm’ye kadar uzanan 2 adet kenevir bitkisi ve ayrıca jelatinlenmiş şekilde 5 gr kenevir tohumu ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerle ilgili olarak Ü.A. (30) isimli şahıs gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
habertire.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.