site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tire Belevi arasına duble yol isteği

Tire Belevi arasına duble yol isteği
21.12.2014
A+
A-

Tire-Belevi

Her seçim döneminde Tirelilere, en başta vaat edilen duble yol projesi, başlanması bir yana, sözü dahi edilmiyor. Şu ana kadar pek çok insanın hayatını kaybettiği, adeta ölüm yoluna dönüşen Tire Belevi arasında hemen hemen her ay bir trafik kazası oluyor. Yazılı ve görsel basında çokça konu edilen Tire Belevi arasındaki yolda yaşanan trafik kazalarında onlarca vatandaş hayatını kaybederken, yetkililerden yapılan açıklamalar, vaatten öteye geçmiyor.

‘Başkan Çiçek ‘’Biz Üzerimize Düşeni Yaptık’’

Duble yol ile ilgili biz üzerimize düşenin fazlasını yaptık diyerek sözlerine başlayan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ‘’Dönemin Ulaştırma Bakanı olan Sayın Binali Yıldırım’a bir keresinde EBSO toplantısında, bir keresinde de Ankara’da makamında olmak üzere iki defa bu yolun projesini sundum. Devrimiz internet çağı, vatandaşlarımız internette arama motoruna ‘’Başkan İstedi, Bakan Olur Dedi’’ yazsınlar bakın ne çıkıyor. Yeni Asır’ın 25.08.2010 tarihli gazetesine ve internet sitesine baksınlar ne yazıyor.2011 genel seçimi öncesinde de aynı sözü işittik, son yerel seçimler öncesinde de buraya gelen hükümet yetkilileri aynı sözleri tekrarladı’’ dedi.

Başkan Çiçek’ten Konsensüs Çağrısı
Zamanında bu yol için belediye olarak kolları sıvadıklarını da sözlerine ekleyen Çiçek ‘’, duble yol için Tire’nin kesikbaş girişinden itibaren 2 km lik yolu genişlettik. Karayolları bize uyarı yazısı gönderdi, durdurun dedi, durdurduk. Biz bize verilen sözün tutulmasını istiyoruz. Ben artık hiçbir Tireli vatandaşımın bu yolda hayatını kaybetmesini istemiyorum, hakkımız olanı, duble yolumuzu istiyorum’ dedi. Başkan Çiçek Tire’deki tüm siyasi parti temsilcilerine de çağrıda bulunarak ‘’gerekirse bir konsensüs oluşturalım, hep beraber Ankara’ya gidelim, isteğimizi bir kere daha yerinde bildirelim’’ diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR
  1. Ali can dedi ki:

    24.09.2009 !! Bizim icin aci bir gündü cünki cayirli akkyu mevkisinde kaza yaptik ve BABAMI kaybettim!! Baskalarida bu aciyi yasamamasi icin o izini bir an önce alin yoksa daha cook cenazemiz olur o yollarda bide en önemlisi isiklandirilsinn!!