site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tıp Merkezi, 5 katlı yeni binasına taşındı

Tıp Merkezi, 5 katlı yeni binasına taşındı
13.01.2016
A+
A-

TORBALI Tıp Merkezi tarafından Metropolis Otel yanında inşa edilen 5 katlı dev sağlık tesisi hizmete girdi.Türkiye’nin en büyük tıp merkezlerinden biri olan Torbalı Tıp Merkezi’nde her türlü cerrahi müdahale, ameliyat ve doğum yapılabilecek.

2004 yılından bu yana Torbalı’da sağlık alanında hizmet veren Torbalı Tıp Merkezi, milyonlarca liralık yatırıma imza attı. Torbalı Tıp Merkezi tarafından Türkiye’nin en büyük tıp merkezlerinden bir tanesi inşa edildi. İzmir-Aydın asfaltı üzeri Metropolis Otel yanında 10 bin metrekarelik alana inşa edilen dev sağlık tesisi dün itibariyle resmen hizmete başladı. Ertuğrul Mahallesi Sadık İleri Bulvarı’ndaki mevcut Torbalı Tıp Merkezi kapanırken, tesisi tamamen yeni binaya taşındı. Dünya standartlarına sahip olan Torbalı Tıp Merkezi, hem ulaşılabilir olması hem de sağlık hizmetleriyle ilçedeki büyük bir eksikliği gidermiş oldu. Yeni binayla birlikte Torbalı Tıp Merkezi, ilçe halkının dışında çevre ilçelerdeki vatandaşlara da sağlık hizmeti sunacak.

20 YILLIK BİR DENEYİM

Torbalı Tıp Merkezi ortakları tarafından inşa edilen 5 katlı sağlık merkezi tamamlanıp hizmete açıldı. Torbalı girişinde eski sebze meyve halinin olduğu alana kurulan 75 yataklı hastanenin tamamlanmasıyla birlikte, Torbalı Tıp Merkezi Sadık İleri Bulvarı’ndaki adresinden taşınarak buraya taşındı. 2004 yılından bu yana Sadık İleri Bulvarı’ndaki binasında ilçe halkına ve çevre ilçelere sağlık hizmeti sunan Tıp Merkezi, bundan böyle daha kapsamlı bir hizmet ile insanlara sağlık dağıtacak. Selçuk, Tire, Bayındır gibi bölge ilçelerden bile hastası olan kurum, yeni yerine taşınması ile birlikte daha çok talep görecek. Özel Torbalı Tıp Merkezi ortaklarından olan Bora Ersan, İzmir’de Mersinli Tıp Merkezi ve Mersinli Mobil Sağlık Hizmetleri Merkezi ile sektörde 20 yılı aşkın bir süredir hizmet verdiklerini, Torbalı’da böylesi bir yatırıma ihtiyaç olduğu için bu yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜNDEN BİRİ

İlçede kısa sürede sağlık alanında markalaştıran Torbalı Tıp Merkezi, ilçenin ikinci özel hastanesini faaliyete geçirdi. İnşaatı tamamlanan ve dün itibariyle resmen hizmete giren bu yatırım eski sebze halinde yer alıyor. 5 katlı olan özel hastane 10 bin metrekarelik alana kuruldu. Toplamda 7 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip olan tesis, 8 bin metrekarelik açık alana da sahip. Bu hastanede her türlü cerrahi müdahale, ameliyat ve doğum yapılabiliyor. Tecrübeli doktorlar ve tüm poliklinikleri ile hizmet verecek olan kurumun ulaşım kolaylığı ile çevre ilçelerden de talep görmesi bekleniyor. Torbalı Tıp Merkezi’nin yeni tesisi ile hem bu bölge büyük değer kazanacak hem de sağlık alanında büyük bir atılım yaşanmış olacak. Torbalı Tıp Merkezi, bu yatırımla birlikte Türkiye’nin en büyük tıp merkezlerinden birini de hizmete açmış oldu.

TÜM BRANŞLARIYLA HİZMETTE

Torbalı Tıp Merkezi tüm branşlarıyla yeni binasında hizmet vermeye başladı. 4 adet ameliyathane ve 2 adet doğumhane ise 1 ay sonra resmen hizmete girecek. MR, tomografi cihazları da hizmete giren bölümler arasında yer alıyor. Geniş bahçesi ve otopark alanıyla dikkat çeken Özel Torbalı Tıp Merkezi, uzman kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dünya standartlarında hizmet verecek olan kurum, Sadık İleri Bulvarı’ndaki yerini kapatırken, bir süre boyunca buradan servisle vatandaşları yeni hastanesine taşıyacak. Şehir içi servis çalışmaları da başladı ve kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. Daha ulaşılır bir yerde olduklarını dile getiren Bora Ersan, 100 ‘den fazla personele sahip olduklarını belirtti. A tipi cerrahi tıp merkezi olan Torbalı Tıp Merkezi’nin acil servisi de 17 yatağa sahip.

ARTIK İZMİR’E GİTMEYE SON

Tüm branşlarıyla hizmet vermeye başladıklarını dile getiren Bora Ersan, “Torbalı Tıp Merkezi bünyesinde ilçe halkının ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık uzun yıllar boyunca. Ama gördük ki ilçe halkı ameliyatlar ve ileri testler için kimi zaman İzmir’e gitmek zorunda kalıyordu. Hem ilçenin sağlık alanındaki eksikliğini kapatmak hem de ilçe halkını İzmir’e gitmekten kurtarmak için böyle bir yatırım yaptık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Torbalı’ya yakışan bir yatırım oldu. Hastalarımızı yeni hastanemize bekliyoruz” dedi.

GÖKHAN YALKALK-buyuktorbali.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.