site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ticaret Odasından CHP’ye Ziyaret

Ticaret Odasından CHP’ye Ziyaret
24.11.2014
A+
A-

ticaret-odasi-chp (2)

Selçuk Ticaret Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri CHP İlçe Başkanlığı seçimleri sonucu yeni oluşan yönetimi tebrik için ziyaret etti.

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu, yönetim kurulu üyeleri Murat Tabak, Alpaslan Coşkun, İlkan Gülgün, Meclis Başkanı Yusuf Dereli, meclis üyeleri Ümit Yolcu, Zeki Yeni, Tamsuer Gültekin, Genel Sekreter Filiz Acargil ve Yönetim Kurulu Danışmanı Berrin Dereli’den oluşan Ticaret Odası heyeti CHP Selçuk İlçe Başkanlığını ziyaret etti. CHP Genel Kurulunda yapılan seçimle yeni oluşan parti yönetiminde Başkanlığa seçilen Hasan Uysal’ın, çok sayıda parti yöneticisi ve kadın kolu üyesinin karşıladığı heyet yeni yönetimi tebrik ederek Selçuk için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Selçuk için yapılacak çalışmalar ve yenilikler konusunda her zaman görüş alışverişinde bulunmaya önem verdiklerini belirten STO Başkanı Koray Yolcu, Selçuk’ta birlikte hareket ederek Selçuk’un yararına pek çok işin gerçekleştirilebileceğine dikkat çekti. Ticaret Odası’nın partiler üstü yapısı olduğunu söyleyen Yolcu “Odamıza kayıtlı üyelerimizin meclisimizin ve yönetimdeki arkadaşlarımızın ayrı siyasi görüşleri olabilir. Ama biz ortak bir dil kullanıyoruz. Bu dilde ayrıştırmak yok birleştirmek var. Biz demokrasi zemininde Selçuk için bir araya gelip düşüncelerimizi paylaşabiliyoruz. Bu kültürü bütün ilçemize yaymalıyız.” dedi. Selçuk turizm değerlerini hem ulusal hem uluslar arası alanda daha iyi tanıtmak ve koordinasyonu sağlamak için bir turizm platformu oluşturmaya çalıştıklarını belirten Başkan Yolcu bu platformda siyasi partilerin, meslek kuruluşlarının ve her kurumun desteğine, fikrine ihtiyaç var. Aslolan Selçuk ise gerisi teferruattır” dedi.

Meclis Başkanı Yusuf Dereli de yeni seçilen ilçe başkanı Hasan Uysal’ı tebrik ederek Selçuk’un gelişmesi ve ekonomik olarak canlanması için her kurumun çabasına ve birlikte hareket etmeye ihtiyaç olduğunu söyledi. Dereli “ Selçuk’ta bu birlik olursa pek çok kapıyı açabiliriz. Gerektiğinde Valimize gideriz, Büyükşehir Belediyemize gideriz, Ankara’da Odalar Birliği’ne gideriz. Birlikte hareket edersek bundan karlı çıkan hep Selçuk olur” dedi. Yönetim Kurulu üyesi Alpaslan Coşkun da yeni başkanı tebrik ederek turizm platformunun Selçuk’ta önemli bir eksikliği gidereceğine dikkat çekti.

CHP İlçe Başkanı Hasan Uysal Ticaret Odası heyetinin ziyareti sebebiyle teşekkür ederek “ Odanın bir meclis üyesi olmam sebebiyle kurumdaki demokrasi zeminini kendim de bizzat tecrübe ediyorum. Selçuk’un ve Selçuklunun daha iyi şartlara kavuşması için her kurumun ayrı bir misyonu var. Birlikte çalışarak, birlikte üreterek birlikte başaracağız. Nazik ziyaretiniz parti olarak bizi çok memnun etti. Selçuk yenilikten yana tavır koyuyor. Selçuklu yeniliği fazlasıyla hak ediyor. Önemli olan kişilerin başarısı değildir kurumsallaşmayla gelen başarıdır. Kişilerin yaptıkları geçici kurumların yaptıkları kalıcıdır. Ancak kurumların başarısı kalıcı olur ” dedi.

Haber: Seda KonukSelcukHaber.com

ticaret-odasi-chp (1)

ticaret-odasi-chp (3)

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Her kez ne kadar mutlu ya; iyiki şu Vefa gitti.

    1. selçuk dedi ki:

      akp belediyeyi almış selçukta.. şu hallere bak…