site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası Yapacak

Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası Yapacak
19.02.2018
A+
A-

Selçuk Ticaret Odası kurulduğundan beri ilk defa kendine ait hizmet binasında hizmet verecek. Beş yıldızlı hizmet kalitesini tescillettirerek Akredite Oda ünvanına sahip olan Selçuk Ticaret Odası, üyelerine daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla fiziki şartlarını da iyileştirme yolunda önemli bir adım attı. STO, Selçuk kent merkezinde Tariş’e ait olan arsaya Ticaret Odası Hizmet Binası yapılacak.

Selçuk Ticaret Odası Hizmet Binası yapımına ilişkin olarak Tariş ile Ticaret Odası arasında geçtiğimiz Cuma günü bir protokol anlaşması imzalandı. İmza törenine Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Tariş İncir Birliği yönetimi katıldı. İmzalanan protokol ile birlikte Ticaret Odası önümüzdeki günlerde hizmet binası yapım ihalesine çıkacak. Buna göre Selçuk Ticaret Odası yeni hizmet binası üyelerinin kolaylıkla ulaşabileceği şekilde yine kent merkezinde inşa edilecek.

YOLCU: “TİCARET ODASI SELÇUK’TA BÜYÜK BİR AİLE. BİNAMIZ YAPILINCA KENDİMİZE AİT ÇATIMIZIN ALTINDA ÇOK DAHA İYİ İŞLER BAŞARACAĞIMIZA EMİNİM.”

İmza Töreninde konuşan STO Başkanı Koray Yolcu, “ Bugüne kadar Odamızın kendine ait bir binası olmamıştı. 29 yıllık odamız tarihinde Selçuk’a Ticaret Odası Hizmet Binası kazandırmak inşallah bize nasip olacak. Yeni hizmet binamızda üyelerimizin ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılamayı amaçlıyoruz. Çağdaş yönetim anlayışımızı yansıtan bir tasarımda yapılacak yeni hizmet binası kentimize yakışan bir mimaride dört kat olarak dizayn edilecek. Katlarda birim ofislerimiz, başkanlık, meslek komiteleri toplantı salonları ile eğitim ve konferans salonları yer alacak.” dedi. Yolcu “şimdiye kadar söz verdiğimiz her şeyi yaptık. Yapmaya ve hedeflerimizi büyütmeye devam ediyoruz. Bu yolda bize destek olan tüm üyelerimize, meslek komitelerimize, meclisimize, yönetimimize ve ekibimize çok teşekkür ediyorum. Ticaret Odası Selçuk’ta büyük bir aile. Binamız yapılınca kendimize ait çatımızın altında çok daha iyi işler başaracağımıza eminim. Şimdiden bütün Selçuklulara hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.

İmza töreninden sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çekilerek, Tariş yetkilileri ile akşam yemeği yendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.