site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bakıcı’dan THK’lı öğrencilere: Doğru ilçe, doğru okuldasınız

Bakıcı’dan THK’lı öğrencilere: Doğru ilçe, doğru okuldasınız
27.10.2015
A+
A-

THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu, 2015 – 2016 Öğretim Yılı Bilgilendirme ve Oryantasyon Toplantısını Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapıldı. Yükseköğrenime yeni başlayan öğrencilerin yanı sıra, yükseköğrenimine THK Üniversitesi çatısı altında devam eden öğrenciler için bilgilendirme ve kuruma uyum amacı taşıyan toplantıya Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan 2015 – 2016 Öğretim Yılı Bilgilendirme ve Oryantasyon Toplantısı’nın açılış konuşmasını THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Gönen yaptı. Gönen, Selçuk Kaymakamlığı ve Selçuk Belediyesi ile birlikte THK İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu olarak çok güzel projelere imza attıklarını kaydetti.

Gönen: Havacılığın temeli disiplindir

THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu 2015 – 2016 Öğretim Yılı Bilgilendirme ve Oryantasyon Toplantısı Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonu’nda okul öğrencilerinin yanı sıra idari ve akademik personelin katılımıyla gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gönen; “Bugüne kadar üniversite olmanın gereklerini yerine getirebildiğimiz projeler gerçekleştirdik. Ortaya çıkan projeler öğrencilerimizin kişisel gelişimine katkı koyan projeler olmanın yanı sıra Selçuk ve Selçuk halkını içine alan projeler oldu. Ben bizlere sundukları maddi ve manevi katkılarından dolayı Başkan Bakıcı ve Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederim” dedi.

Disiplin kurallarının önemine dikkat çeken ve öğrencilerinden disiplinli olmalarını isteyen Gönen; “Havacılık ruhuna sahip, Türk havacılığına katkı sağlayacak elemanlar yetiştirmek niyetiyle bu işe başladık. Havacılığın temeli disiplindir” dedi.

Doğru okul, doğru ilçe

Toplantıda konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu’na başlayan öğrencilerin öğretim hayatları süresince ve gelecek açısından şanlı olduğunu dile getirdi. Başkan Bakıcı;“İlçemize hoşgeldiniz diyorum. Önünüzde yeni bir hayat, yeni bir başlangıç var diyebiliriz. Üniversiteli oldunuz. Önemli bir süreç yaşıyorsunuz. Yaptığınız tercihler sonucunda THK Üniversitesi İzmir Meslek Yüksek Okulu’nda Uçak Teknolojileri veya Kabin Hizmetleri Programlarında başladınız. Hayırlısı olsun. Hem okul olarak, hem de ilçe olarak doğru bir tercih yaptığınızı düşünüyorum” dedi.

“Öğrencilerimizin yanındayız”

Bir kere THK Üniversitesi’nin, üniversiteler arasında iyi bir yerde olduğunu belirten Başkan Bakıcı;“THK diğer üniversitelere de nazaran iş bulmayı çok daha rahatlıkla sağlayan bir üniversitemiz. Bu bir avantaj olarak karşınıza çıkıyor. Bunun da sizler tarafından iyi değerlendirileceğini düşünüyorum” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Bakıcı; “Selçuk Belediyesi olarak ilçemizde öğrenim gören tüm öğrencilerin yanındayız” dedi

Yapılan konuşmaların ardından THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan idari ve akademik personel öğrencilere tanıtıldı. THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu 2015 – 2016 Öğretim Yılı Bilgilendirme ve Oryantasyon Toplantısı Gold Air Temsilcisi Celalettin Güven’in konuşması, Uçak Teknolojileri Bölümü öğrenci temsilcisi seçilmesi ve yapılan sunumlarla devam etti.

THKlı öğrenciler (1)

THKlı öğrenciler (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.