site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

THK Üniversitesi Seminer Günleri Başladı

THK Üniversitesi Seminer Günleri Başladı
24.05.2014
A+
A-

habere_1

THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu Seminer Günleri programında konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “Selçuk’u bir eğitim üssüne dönüştürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Selçuk’ta eğitim veren Türk Hava Kurumu İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu’nun düzenlediği Seminer Günleri Selçuk Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı toplantı salonunda başladı. Havacılık sektörü temsilcileri, akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı Seminer Günleri programının açılışını yapan rektör danışmanı Erdal Dursun “Gelecek yarını bugünden görenlerin emrinde olacaktır. Bu noktadan hareketle geleceğin havacılık eğitim politika ve stratejilerini hepimizin özverili çalışmaları şekillendirecektir. İnisiyatif alması gereken sektör temsilcileri olarak bizler doğru plan ve programları hazırlayıp uygulamaya aldığımız takdirde Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu ölçek ve standartlarda insan kaynağının elde edilmesini sağlayacağız” diye konuştu. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı ise konuşmasına Selçuk Belediyesi olarak böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu belirterek başladı. Bir eğitimci ve belediye başkanı olarak bu tür çalışmaların her zaman destekçisi olacaklarını söyleyen Başkan Bakıcı “Selçuk’ta yüksekokul ve fakülteleri arttırarak Selçuk’u bir eğitim üssüne dönüştürmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle bu tarz çalışmaların sonuna kadar yanındayız. Öte yandan tüm sektörlerde başarıya ulaşmanın yolunun eğitimden geçeceğine inanıyoruz. O anlamda bu gün burada başlayan Seminer Günleri programının çok önemli olduğunu düşünüyor, öğrencilerimize yararlı olmasını ümit ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektör Danışmanı Erdal Dursun Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı’ya bir plaket sunarak desteklerinden dolayı teşekkür etti.

habere_2

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    THK üniversitesinde Selçuk Belediye Dershanesini milyarlarca zarara uğratan kişilerin bu kuruma sızdıklarını gözlemledik.Aynı durum Ülkemizin ve bölgemizin güzide kurumu olan THK Üniversitesinin başına bu tür olumsuz etkilerinin olacağından kuşku duyuyor yetkililerin bilgisine sunuyoruz.