site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

THK Selçuk Şubesi Yeniden Açılsın

THK Selçuk Şubesi Yeniden Açılsın
02.08.2013
A+
A-

thk-vefa-ulgurSelçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür iki yıl önce faaliyeti durdurulan ve ardından da kapatılan Türk Hava Kurumu Selçuk şubesinin yeniden faaliyete geçirilmesi için Türk Hava Kurumu Genel Müdürlüğü’ne resmi yazı ile başvuru da bulundu.

İlçede faaliyet gösteren Türk Hava Kurumu  Selçuk Şubesi’nin  kapatılmasının sebebinin anlaşılamadığını ifade eden Başkan Ülgür  resmi yazısında   THK Üniversitesi, Havaalanı, THK Eğitim  Merkezi bulunan ilçemizde THK şubesinin faaliyet göstermemesinin büyük bir kayıp olduğunu ve şubenin açılması halinde daha etkin olabileceğini Yerel Yönetim Kurumu olarak da  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarda da şubeye her türlü katkı koymaya hazır olduklarını bildirdi.

Muhtarlar da istemişti

Selçuk’taki merkez mahalle muhtarları da geçtiğimiz günlerde Türk Hava Kurumu Selçuk Şubesi’nin kapatılmasına karşı çıkmışlardı. Ortak bir metin kaleme alan muhtarlar, en kısa sürede kapatılan THK Selçuk Şubesi’nin açılmasını istemişlerdi. Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Çökmezoğlu, 14 Mayıs Mahallesi Muhtarı Niyazi Bakıcı, Zafer Mahallesi Muhtarı Derviş Dede, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Kara ve İsabey Mahallesi Muhtarı Hüseyin Avni Bölge’nin imzası bulunan metinde, “İlçemizde faaliyet gösteren THK Selçuk Şubesi’nin kapatılmasına anlam verememekteyiz” dediler.

thk-subesi

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    2 yıl önce sanki thk selçuk şubesinin kapatılmasına sebep olan sizler değilmiydiniz.
    thk başkanına hakaret eden kimdi? acaba. beyler göz boyamak için seçim hamlesi yapıyor gözükmeyin selçukta kimin ne yaptığını daha önceden neler dediğini bilir.

  2. fa diyez dedi ki:

    Ne o kurban derileri tarikatlara gitmeyecek diye sıkıntı mı yaptın