site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

THK Selçuk Şubesi yeniden açılıyor

THK Selçuk Şubesi yeniden açılıyor
15.04.2016
A+
A-

THK Selçuk Şubesi Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla tekrar açılıyor. 30 Eylül 2011 tarihinde kapanan THK Selçuk Şubesi 16 Nisan Cumartesi saat 10.00’da Şahabettin Dede Caddesi üzerindeki merkez mahalle muhtarlarının olduğu katta (Tansaş üzeri) tekrar faaliyete başlıyor.

THK Selçuk Şubesi 5 yıl aradan sonra tekrar faaliyete geçiyor.Şubenin tekrar kurulmasından dolayı memnuniyetini dile getiren THK Selçuk Şubesi Kurucu üyelerinden ve aynı zamanda 14 Mayıs Mahallesi Muhtarı olan Niyazi Bakıcı; “İlçemizde THK Üniversitesi ve THK Efes Havaalanı’nın mevcut olup şubenin olmayışı büyük bir eksiklikti. THK Selçuk Şubesi Kurucu üyelerinin girişimleri ile genel merkeze iletilen şubenin tekrar kurulması ile ilgili talebimize Genel Merkezden olumlu yanıt geldi ve biz de kurucu üyeler olarak yetkilendirildik. Bu yetkiye dayanarak gerekli işlemler yapıldı ve şubenin kuruluşunu gerçekleşleştirdik. 16 Nisan Cumartesi saat 10.00’da Genel Başkanımızın katılımıyla Tansaş üzerinde şubemizin açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

THK Selçuk Şubesinin açılışına Selçuk protokolünün yanısı sıra THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan, THK Genel Sekreteri Selim Kaya ve THK Havacılık ve Eğitim Daire Başkanı Bekir Akyüz ile birlikte çok sayıda davetli katılacak.

NiyaziBakici

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bu ne ya selçukta her yeri bakıcı lar mı yönetecek .
    emekli olun artıkta gençler biraz hizmet etsin. sıra gençlerede gelsin zahmet olacak ama .
    bir yerde tamam demek lazım değil mi

  2. anonim dedi ki:

    İlçede yeterince başkan var yeni bir başkan daha Selçuk kaldırır mı?Görülecek seçim zamanı…

  3. anonim dedi ki:

    İşte ortada idare mi ediyorlar ne ettikleri belli değil Selçuk halkı istedi işte gördüler içi boş bir topluluk yazık …