site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

THK Selçuk Havacılık Meslek Yüksekokulu Hava Ulaştırma Fakültesi Oldu

THK Selçuk Havacılık Meslek Yüksekokulu Hava Ulaştırma Fakültesi Oldu
25.03.2013
A+
A-

THK SELcUK HAVACILIK MESLEK Y+£KSEKOKULU HAVA ULA+ŞTIRMA FAK+£LTES¦- OLDU

THK Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu Hava Ulaştırma Fakültesi oldu. 2013 – 2014 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek Selçuk THK Hava Ulaştırma Fakültesi’ne Dekan olarak atanan ve görevine başlayan Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ü makamında ziyaret etti.

THK Selçuk Havacılık Meslek Yüksek Okulu’nun Selçuk’un üniversite olarak ilk göz ağrısı olduğunu, şimdi de fakülteye dönüşmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Ülgür Hava Ulaştırma Fakültesi’nin ilk dekanı olarak göreve atanan Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç’a görevinde başarılar diledi.

Başkan Ülgür “THK Havacılık Meslek Yüksek Okulu Selçuk’un eğitim ve kültür hayatına önemli katkılar koymuştur. Şimdi de fakülteye dönüşüyor olması çok sevindirici. THK Üniversitesi hem Selçuk’un entelektüel yapısını güçlendiriyor hem de Efes Havaalanındaki aktiviteleri canlandırıyor. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da THK Üniversitemizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi. THK SelçukHava Ulaştırma Fakültesi’ne Dekan olarak atanan Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç ise yerel yönetimlerin desteklerinin üniversitelerin bulunduğu kente doğru katkılar koymasında büyük önem taşıdığını belirterek bu güne kadar verdiği desteklerden dolayı Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’e teşekkürlerini sundu.

2013-2014 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımına başlayacak ve Selçuk’un ilk fakültesi olacak Selçuk THK Üniversitesi Hava Ulaştırma Fakültesi pilotaj bölümü ile eğitime başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.