site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

TGB Selçuk Şubesinden Basın Açıklaması

TGB Selçuk Şubesinden Basın Açıklaması
22.07.2013
A+
A-

DSC_0087

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Selçuk şubesi Gezi Parkı eylemlerinde hayatlarını kaybedenler için basın açıklaması ve Anma etkinliği yaptı. TGB Selçuk temsilcileri Mustafa Kemalin Askerleriyiz sloganları ile eylem yaptılar.

Yapılan Basın Açıklamasının Tam Metni şu şekilde;

”Başta büyük önder M. Kemal Atatürk olmak üzere, vatan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde yitirdiğimiz tüm şehitlerimiz ile Gezi parkı direnişiyle başlayan halk hareketi sürecinde katledilen; Ethem Sarısülük Abdullah Cömert Mehmet Ayvalıtaş ve Ali İsmail Korkmaz için Sizleri 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.
Işıklar içinde yatsınlar.

Taksim Gezi Parkı eylemleri ile meydana gelen halk hareketi büyüyerek yurdumuzun 4 bir yanına yayıldı. Büyüyen halk hareketini durdurmak isteyen siyasi iktidar, her fırsatta dile getirdiği demokrasi söylemlerini hiçe saydı.  Halka karşı kin ve nefret duyguları ile hareket etti. Acımasızca şiddet uyguladı.

Polis, siyasi iktidardan aldığı kanunsuz emirler ile insanlık suçu işledi. Bu süreçte Polisin uyguladığı şiddet insanlık suçudur. Bu süreçte 4bin 500 ton su tomalardan halka sıkıldı. Polis tarafından 160bin biber gazı atıldı tam tamına 160 bin . Bu dünyanın hiçbir yerinde görünmemiştir. Hükümet halkına karşı suç işlemiştir. Eylemler içerisinde 15 Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı gözünü kaybetti. 12binden fazla kişi yaralandı. 400 kişi tutuklandı. Binlerce yurt sever gözaltına alındı.

Halkımızın 5 yiğit evladı polis ve polisle birlikte hareket eden silahlı, palalı, bıçaklı ve sopalı eli kanlı Akp’li katiller tarafından KATLEDİLDİ. Yiğitlerimiz ölmedi, Güneşe gömüldüler. Türkiye Gençlik Birliği olarak gezi şehitlerinin yasını tutmuyoruz. HESABINI SORACAĞIZ…

Biz Bitti demediğimiz sürece bu dava bitmez. Türkiye Gençlik Birliği olarak vatanımızı Mustafa Kemal’in ön gördüğü özgür, aydınlık ve Tam bağımsız Türkiye’den asla vazgeçmeyeceğiz.

Biz Emri vahdettin gibilerden, CIA ajanı Henri Barkey’lerden , Obama’dan ve Bop Eş Başkanlarından değil BİZ EMRİ MUSTAFA KEMAL’den alıyoruz. Bursa Nutkundan alıyoruz.

Bugün burada bizlere destek veren; Add, ÇYDD, Rumeli Göçmenleri Derneği, Chp gençlik kolları , Hepar , İşçi partisi , Zirve dağcılık, Alevi Kültür derneği ve Eğitim sen’e teşekkür ediyoruz .

Değerli Selçuklular, Şimdi buradan istasyon meydanından Silivri, Hasdal ve Sincan cezaevlerinde esir tutulan vatanseverlere bir selam gönderelim. SELAM OLSUN.

Sahte deliller ile düzmece davalar oluşturuldu. Ergenekon balyoz gibi emperyalist amaçlara hizmet eden davaları ve kararlarını tanımıyoruz. 5 ağustos pazartesi karar günü o gün orada olacağız. Otobüslerle Selçuk’tan 4 Ağustos gecesi hareket edeceğiz. Yüreklerimiz vatanseverler için çarpacak Haydi Hep beraber Silivri’ye…”

DSC_0094

DSC_0095

 

YORUMLAR
  1. delete dedi ki:

    Hadi yaptınız devrimi aferin. La gidin okulunuza bakın yaşınız kaç başınız kaç daha kalkmışlar siyaset yapmaya çalışıyorlar.

  2. BK124 dedi ki:

    Sayın delete adlı yorumcu,beyan ettiğiniz yorumun ne kadar saçma olduğunu belirtmek isterim öncelikle,Nazım Hikmet üstad dememiş miydi;sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa? Gençler yanmazsa,vatanseverler yanmazsa,başarısı kadar vatan millet sevgisi olan bu çocuklar yanmazsa,nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa? diyeyim ben o zaman,ayrıca devrim kitle halindeki bir toplumsal hareketin başlatılmasının söz konusu olduğu, var olan bir rejimi şiddet kullanımı sonucunda başarıyla yıkarak yeni bir hükümet biçimi oluşturan bir politik değişme sürecidir sözlük anlamıyla,sizin karaladığınız vatan millet sevgisini,onlar yeniden çiziyorlar,onların yaşı kadar sevmediğin bu milleti,tekrar ayaklandırıyorlar.Öyle ya kötü mü?

    1. ENTER dedi ki:

      Ne de güzel yazmışsınız,tebrikler

    2. TEBRİKLER dedi ki:

      B.K TAKMA İSMİYLE KİM OLDUĞUNU TAHMİN EDİYORUM,ÖĞRENCİSİN SANIRIM,ÇOK TEBRİK EDERİM….

  3. Caps Lock dedi ki:

    delete rahatsız mı oldun. Olmaya devam edeceksin. Basın açıklaması ile devrim olmayacağını onlar biliyor, abuk sabuk boş yorumlar yapanlar azaldığında devrim olmuş sayabilirsin.

  4. ctrl+a delete dedi ki:

    Delete o yaşınız kaç başınız kaç dediğin gençler gezi parkında tek yumruk oldu. Gezi parkını yıkarız istediğimizi yaparız diyen erdoğana geri adım attırdı. Senin benim bizlerin yıllardır yapamadığını o gençler yaptı bilgine….

  5. RÜZGAR dedi ki:

    Sayın Delete. Bencil ve silik bir insan olduğun seçtiğin rumuzdan belli. Senin bu işleri anlamaya kapasiten yetmez. Sen karışma git köşende otur.

  6. ulusalci dedi ki:

    bak delete 1 yaptigin aciklamada hdef aldigin kurumun ic tuzugunu oku
    2 biz emri atamizdan ve bursa nutkunda onun devrim lerini devam ettirimek devrimlerini tammlamak icin anti emparyalist bir kurulustur
    3hayatinda kac kere atanin biyografini nutuklarini okudun kisacasi hayattinnda kac kere kitap okudun be cahilll

  7. İsmiLazımDeğil dedi ki:

    KuvvayiMilliye Gençlik Teşkilatı (KGT), Griler, Beyazlar yine iş başında. Ya beyler yanlış hatırlamıyor isem sizler ülke işgal edilince iş başına geçecektiniz. Ancak bugün 28 şubatta olduğu gibi TGB, TKP, TSP olarak tekrar sahadasınız. Kolay gelsin de. Bu memleketteki herkesi saf zannetmeyin. Çok kişi çok şey biliyor. Herkes sizin neyi planladığınızı biliyor. Dikkat edin. Selçuğu karıştırma planınız bilgi dahilinde selçukta bu iş çok güzel olurda birileri bu oyunu bozacak. Gezi provasınıda güzel oldu iyi aferin mason iş adamları ile beraber 3 haziran da borsayı da güzel salladınız. Ha şu hala mason iş adamları borsayı hallediyorlar ekonominin içine ediyorlar da dikkat edin milletin sabrı taşmasın.

  8. RÜZGAR dedi ki:

    İsmi gerçekten lazım olmayan arkadaş. Tayyip 13 senedir mason işadamlarını ve faiz lobisini görmedi de şimdi mi görüyor. Yahudi ve masonlarla işbirliği yapan İktidarın ta kendisidir. Dediğin gibi artık herkes herşeyi görüyor. Artık Tayyip herşeyi yutturamıyor. Dikkat edin milletin sabrı taştı ::))

  9. Anonim dedi ki:

    sen de bizim sabrımızı taşırıyorsun rüzgar. artık bi sus köşende sen otur. bak sana ne dicem selçukta temizlik şirketi de yok. bi temizlik şirketi aç istersen. enazından istihdam da sağlamış olursun. İşsizliğe bi katkın olur. temizinden yıkamacılık yaparsın. halı olurr kilim oluurr. ne biliim cilala parlat da yaparsın çekirge 🙂

  10. İsmiLazımDeğil dedi ki:

    Rüzgarım iyi güzel yazmışsın da. Senin daha selçukta ki mason iş adamlarından haberin yoktur. Onların yaptığı kaçakçılıktan haberin yoktur. Ha birde Tayip Erdoğan başa geldiğinde aynı mason iş adamları ile çatışarak geldi. Ve bahsi geçen mason iş adamları bu ülke kurulduğundan beri var. Onların önde gelenlerini bilmeyen yok. Ancak Tayyip Erdoğanın gücü daha onlara dokunmaya yetmiyor. Bence Mustafa Kemal Atatürk ün kapattığı mason derneklerini yeniden açtıranlar vatan haini. Bugün Atatürkçüyüz diye geçinip sokağa dökülüp yakıp yıkan borsada mason iş adamlarına operasyon yapmaları için alt yapı hazırlayan TGB,TKP,TSP ye bakmak lazım. Ayrıca istanbulda kimin mekanında polis kıyafetleri çıktı. Polis kıyafeti giyip halkı sokağa çekecek olan KGT ve TGB mensupları kimler. Mısır benzeri bir darbeyi planlayanlar kimler? 28 şubat gibi plan yapanlar kimler? KGT, griler ve beyazlar geçtiğimiz gezi olaylarında askeriyenin alt kademelerinde belli binbaşı yarbayla vs. görüşüp komutanları öldürüp bir gecede darbe yapmayı planlayanlar kimler? Rüzgar sen kendini rüzgar sanıyorsun ancak meltem den başka bir şey değilsin. Sen acaba hayatında değil hortum, kasırga, poyraz acaba rüzgar gördün mü? Senin çok şey bildiğini biliyorum. Ancak bu bildiklerini yaz buraya asıl gezi olayları başlamadan önce 2 hafta önce yapılan hazırlıkları gizli görüşme ve toplantıları yaz. Selçukta TGB kururdu. Onun karşısına TSP ve TKP kurulup gençler çatıştırılacak bilgim dahilinde. TGB sayısı istenen sayıya ulaşınca gençler itten ottan sokağa dökülecek bilgim dahilinde. Ah rüzgar ahhhhhhh.

  11. Öğrenci dedi ki:

    İsmi Lazım Değil Gerçekten de Rüzgarın dediği gibi hiç lazım olmayan bir kişisin. Bunu kişisel hakret olarak algılaya bilirsin . Çünkü Ben siyasi olarak söylüyorum öncelikle hiçbir TGB’li polis kıyafeti giyip sokağa çıkmamıştır. Çıktığını beyan ediyorsan ismini açıkla TGB’li olduğunu ispatla.İspatlayamayacak olduğun hiç bir sözü söyleme. Diyorsun ki Selçuk TGB kuruldu masonlar destek veriyor. O pırıl pırıl çocuklar zaten emperyalizme en büyük yumruğu vuranlar Bop eş başkanlarına faiz lobilerine batı işbirlikçilerine en büyük yumruğu vuran kişiler.Kalkmış KGT diyorsun. Ufacık hayal dünyanızda ne kadar çok komplo teorileri üretiyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden ülke bu halde biz herşeyi biliyoruz biz onu biliyoruz şunu biliyoruz aslında hiç bir şey bilmediğiniz ortada Siz ancak sağda solda laf ebeliği yaparsınız onuda beceremezsiniz. Yüreğiniz varsa gidin TGB’li gençler ile tanışın bu konuyu onlarla tartışın bilgileri ile sizleri susturacaklarından emin olun. Ama yok ben korkuyorum derseniz ve yukarıda bahsettiğiniz konuları kanıtlayamazsanız bilgisizliğinizi kanıtlamış olacaksınız…

  12. ulusalci dedi ki:

    arkadas duyarak diyel okuyarak ogrenilir tgb 2006da kuruldu tgb polisle sornu yok biz tayyibin fetullahcilarinn polisine gezi dirennisinde polise ek ikramiye veren polisin kndine tas molotof hatta kendi tomasini yaktigini hatta kendi ustunne ates ettigini 30 kisini 5kisiye saldirdigi tgbnin polisi korudugunu polise yemek verdigini saldirmmaddiigini biliyormusun….???

  13. ulusalci dedi ki:

    yasasin ataturkun polisleri

  14. İsmiLazımDeğil dedi ki:

    Ben zaten tgb nin içindeyim. XD. http://www.dunyabulteni.net/?aType=haber&ArticleID=263987 polis kıyafet olayı.
    Ayrıca 3 Haziran 2013 borsa da on puanlık düşüş operasyonu.
    Tgb li arkadaşların %99 unun olaylardan haberi yok onlar vatanı kurtarıyor. Farkında olmadan kullanılıyorlar. Tıpkı 12 eylülde, 28 şubat sürecinde sokağa dökülüp birbirleri ile çatışan gruplar gibi. Bir TGB(Üst düzey) linin söylediği; “Abi ben buraya 1 saatte komünizm getiririm. Asarım komünizm bayraklarını diğer taraftan çıkartırım tgb li arkadaşları çatıştırırız birbirleri ile. Çocuklar vatanı kurtaracak e komünizm geliyor. Al sana olay al sana darbe. 12 eylül de 28 şubatta büyüklerimiz böyle yaptı. Tayyibin gitmesi için kardeşimin canı yanması gerekiyorsa yansın. Ölenler şehittir. Vatanı seviyorsanız bunu sandıkta gösterin. Yoksa edep edin de susun farkında olmadan ruhunuz dahi duymadan sizi kullanan çok olur.”
    Yine aynı arkadaş dedi ki;”Abi şimdi biz uyuyacağız. Yer altına kıyıya köşeye çekileceğiz. Çöp toplarız ağaç dikeriz. İhtiyaç sahiplerine gönüllü yardımlar yaparız. Elbet bir gün iktidar her şey bitti deyip uykuya dalacak. İşte biz o zaman çıkıp ortada bir tekini dahi bırakmayacağız. Ne tayip ne de iktidar hepsini sileceğiz.” Ah çocuklar ah. XD. Ulusalcı ah ulusalcı ahhhh. Neyse sizler güzel güzel uyuyun. Bazıları gölge gibi içinizde olacak ve sizi takip etmeye devam edecek. Bir daha ki taksim için 5 yıl sonrasına rüyanız var. Efendi efendi hareket edin. Vatanı sevmeye. Uslu uslu oturup ortalığı karıştırmamaya devam edin. Güzel yasal işler yapmaya devam edin. Bir daha kine ortalığı karıştırdığınız zaman sizler bir darbe yiyeceksiniz ve bu darbe sizin içinizden gelecek.

  15. RÜZGAR dedi ki:

    Anonim arkadaş sizin sabrınızı neden ve nasıl taşırmış olabilirim merak ettim. Siz kimsiniz. Ayrıca sabrınız taşsa ne olur. Ne yapabilirsiniz . Benim konuşmam sizi neden bu kadar rahatsız etti. Yoksa bunu bir tehdit olarak mı anlamalıyım ..Eğer öyleyse çok korktum…:::)))

  16. İsmiLazımDeğil dedi ki:

    Rüzgarım, meltemim canım kardeşim. Yav ne güzel tatlı tatlı konuşuyorduk bilgi alışverişi yapıyorduk. Sen gittin Anonim arkadaşa sardın. Sen Anonim in kim olduğunu bilsen ona hiç sarmazsın. Anonim konuşmayı pek sevmez. Ben daha çok severim sohbet etmeyi. Konuşmayı. Anonimin işi daha çok okumak. Sanma ki cahilliyinden okuyor. Söz gümüş ise sukut altındır. Anonim belkiden benden daha fazla şey biliyordur. Ama ihtimal senin seviyene inmemek için konuşmuyordur. Sen iyisimi gel benle konuş aynı seviyedeyiz. Aynı mekanın adamıyız. Belki yanı başındaki bir arkadaşınımdır. Kaçma korkma sen gel benle konuş.

  17. İsmiLazımDeğil dedi ki:

    Faiz lobisine(Mason iş adamlarına) operasyon başlamıştır. Artistlik yapan çocuklara duyurulur. Savaş başladı. Kazamız mübarek olsun. Gezinin faturaları yavaş yavaş herkese çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet ile yaşıt bir Yahudi (Üst düzey mason) aileye operasyon başlamıştı. Şimdi de bütün mason iş adamlarına. Selçukta bir ikili var mason iş adamı onların da infazları çıktı. XD. Çocuklar martaval sıkmayın. Gezi de “Ne ağacı sen hala anlamadın mı amaç ağaç ot falan değil devrim yapıyoruz darbe yapıyoruz. Önce Tayyibi sonra akparti yi indireceğiz.” Diyenlerin sayısı bir hayli fazla. Şu anda TGB nin karşısına yeni bir STK açmayacağınıza dair bir bilgi geldi elime. 1,5-2 yıl içinde açılışı yapacaksınız. O planı da biliyorum. Selçuk ta hangi yaprak kıpırdasa bilgim dahilinde. Bütün STK nın TGB çatısı altında toplanma sebebini de biliyorum. Çocuklar ayağınızı denk alın. Olay çıkarmayın. Ağaç dikin. İhtiyaç sahiplerine yardım edin ne bileyim hayırlı işlerde bulunun. Güzel güzel uyuyun. olay çıkarsa hepiniz yanarsınız. İster inanın ister inanmayın. Darbeyi içeriden yersiniz. Sevgilerimle, Ben İsmiLazımDeğil. Ben her yerdeyim. Ve sizlerin içinde bir gölge gibi dolaşıyorum. Ben sizlerim. Şimdi biri çıkıp diyecek ya onlar şeker çocuklar onların polisle derdi yok. Üst tepe notası arka planda işleri organize edip 3-4 saat gizli toplantı yapan heyet haricinde herkes şeker çocuk. XD. Bakın ben heyeti bile biliyorum. O heyette kan kaybediyor da onu karıştırmayalım. XD. Çok fazla komplo kuruyorum değil mi. Kesin öyledir. Neyse TGB yi ve içerisinde ki insanları arkadaşlarımı kardeşlerimi dostlarımı sevdim. Ama üst taraf mimarlar, yazarlar hariç. (Yalnızca birazcık mantık yürütün. Bir TGB 2006 yılında kurulmuş. Bütün yurt çapında o kadar olayı tek başlarına mı çıkardılar. O kadar olay plansız programsız nasıl birden tüm yurt çapına yayıldı. Arkadaşlar hiç umulmadık illerde ilçeler de kıyı köşeler de öğrenciler 20 kişilik gruplarla yürüyüş yaptılar. bu yürüyüşler den önce 30 ile 45 dk. toplantılar yapıldı. Herşeyi ama herşeyi biliyorum. Burada herşeyi anlatsam bazı siyasi partiler hakkında darbeye teşebbüs cebren ve hile ile olay çıkararak iktidarı devirmek ve ülke de iç karışıklık çıkarmaktan kapatma davası açılır.)

  18. Anonim dedi ki:

    İsmi lazım olmayan arkadaş. Sen bu memlekete lazımsın….

  19. İsmiLazımDeğil dedi ki:

    Bunu bir iltifat olarak mı algılamam lazım. Neyse sıkıntı yok sağolasın. Ben çok güzel saf numarası da yaparım.

  20. eski selçuklu dedi ki:

    savaş oldugu taktirde ilk gidecek kişiler akp yandaşları parantez içinde:)) tvde .çıkan höloğğğğğ:)) iki lafı tamamlıyamayıp kıt kalan:) bnm yurdumun mazlum insanları..Yakındır ki teror orgutu ile masaya oturup sonrada teroru bis bitirdik diyen bir zihnıyet nasıl bir yolda oldugunu umarım biliyorlardır..