site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

TGB Selçuk Şubesi Devrim Şehidi Kubilay’ı Unutmadı

TGB Selçuk Şubesi Devrim Şehidi Kubilay’ı Unutmadı
23.12.2014
A+
A-

İzmir TGB

Türkiye Gençlik Birliği Selçuk Şubesi Devrim Şehidi Mustafa Fehmi Kubilay’ı katledişinin 84. yıl dönümünde unutmadı.

Türkiye Gençlik Birliği Selçuk Şubesinin Devrim Şehidi Mustafa Fehmi Kubilay’ın katledişinin 84 yılı nedeni ile yazdığı mesajda şu sözlere yer verildi:

“Bugün Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay’ın Menemen’de şeriat çağrıları yapan yobazlar tarafından katledildiği gündür. Biz bugünde Kubilay gibi Şeyhlerin, müritlerin dervişlerin Cumhuriyet ve Bağımsızlık düşmanlarının karşısına dikiliyoruz. Kubilay’ı şehit eden Derviş Mehmetlerin torunları Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve milletvekillerinin koltuklarını işgal etmektedir.

Bağımsızlığımızın, vatanımız ve milletimizin birliğini, dirliğini bozmak isteyen Amerikan emperyalizmi ve onun işbirlikçileri şunu çok iyi bilsinler; Kubilaylar yaşıyor ve gericilikle, bölücülükle mücadelesine devam ediyor.

Kubilay’ın şeriat isteriz diye bağıran yobazlar tarafından katledilişinin üzerinden tam 83 yıl geçti. Kubilay demek, gericilik karşısında gerekirse başını vermek ama eğilmemek demektir. Tarihimizde Türk milletini bölmek isteyenlerin en sadık dostu daima gericilik olmuştur. Kubilay’ı katleden gerici güruh, bir milletin bağımsızlığını, başı dik duruşunu, üretim gücünü ve birlik oluşunu katletmek istemiştir.

Değerli arkadaşlar, Atatürk gençliği olarak buradan bir kez daha ilan ediyoruz, son nefesimize kadar şehit Kubilay gibi bu ülkenin neferleri, bekçileri olacağız. Geçmişte onlar yenildi yine yenilecekler, biz kazanacağız.

Cumhuriyet tarihine ‘Devrim şehidi’ olarak geçen Kubilay, gericiliğe karşı aydınlığın simgesi olmuştur. Bizler emperyalizmin yerli işbirlikçilerine karşı her zamankinden daha cesur,daha kararlı ve Kubilay gibi hazırız!”

YORUMLAR
  1. Şeriat dedi ki:

    Şeriat diye bağıran ne zaman gerici olmuştur bre zındıklar..Allahın kanunu için savaşanlara siz kimsiniz laf edicek.. Hepiniz bi avuç kafirsiniz.. Şeriatı inkar edenin Müslümanlıkla işi olmaz..