site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

TGB Selçuk Pakete Sert Tepki Gösterdi

TGB Selçuk Pakete Sert Tepki Gösterdi
13.10.2013
A+
A-

tgb-selcuk

Açıklanan Demokratikleşme Paketine bir tepkide Türkiye Gençlik Birliği Selçuk Temsilciliğinden geldi.

Basın açıklamasında sözde demokratikleşme paketinde yer alan ve hayata geçirilmesi planlanan maddelerin Türkiye’nin birliğini hedeflediğini ve kabul edilemez olduğunu açıkladı.

Türkiye Gençlik Birliği Selçuk Temsilciliğinin yaptığı basın açıklamasında: Açıklanan paketteki tek doğru değişimdir. Çağdaş Cumhuriyetten, Ortaçağ’a değişim.  Ne yazık Ali İsmail’in, Ethem’in, Abdocan’ın, Atakan’ın, Mehmet’in katledilmesinde “emri ben verdim” diyerek böbürlenenlerden demokrasi paketi bekleyenler; emperyalizme ve gericiliğe bel bağlayanlardır.

Tayip Erdoğan’ın açıkladığı sözde “Demokrasi Paketi’nden” çıkanlar bellidir Cumhuriyet düşmanlığı. Pakette, Cumhuriyet, demokrasi, özgürlük ve Millet düşmanlığı çıkmıştır.  Paket, bölünmenin hukuksal zeminini ortaya koymaktadır; laikliği bitirecek son darbeler vardır ve mevcut anayasaya aykırıdır. Anayasa’ya karşı suç işleyenler bellidir Sizin paketleriniz Sevr paketleridir, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP!) paketleridir.

Gençliğin nefesi ensenizdedir! Tabelalardan kaldırdığınız T.C. ibaresini kaldırdığınız tüm yerlere yeniden asacağız! Türk milletine karşı işlemiş olduğunuz suçların cezasız kalacağını zannetmeyiniz. Yüce Divan’da yargılanacaksınız!

Andımızı kaldırmaya gücünüz yetmez, yetmeyecektir. Bundan sonra her yerde her alanda daha gür şekilde andımızı okuyacağız. Bugün Andımızı kaldıran zihniyet yarın İstiklal Marşı’nı ırkçı bulduğunu söyleyerek onu da kaldırmaya çalışacaktır. Ama bunu başaramayacaklar. Haziran halk hareketi daha güçlü olarak geliyor ve onların saltanatını yerle bir etmeye geliyor.

Pakette il ve ilçelerin isimlerinin değiştirilmesi Cumhuriyete yapılan saldırıdır. Cumhuriyetin Tunceli’sini değiştirmenin asıl amacı yarın Cumhuriyeti değiştirmenin ön adımlarıdır. “Türküm, doğruyum, çalışkanım” diyemeyenler, andımızı kaldırdı. Paketten; Alevilere üniversite ismi, Kürtlere 3 tane harf, Süryanilere 270 dönüm toprak, Romanlara enstitü çıktı. ” diyen TGB Selçuk Temsilciliği Pakette yer alan maddelerin Türklüğü, Cumhuriyeti ve laikliği yıpratmaya yönelik girişimler içerdiği söylerken, AKP’nin 2008 yılında hakkında açılan kapatma davası sonucu ”Laiklik karşıtı eylemlerin odağı” olduğunun Anayasa Mahkemesi tarafından da onaylandığı hatırlatıldı.

Paket karşı devrimin açık ve net adımlarıdır. AKP dini inançları devlet işlerine karıştırarak Anayasal suç işlemiştir. Cumhuriyeti taksit taksit Sevr paketleri ile bölmeye çalışanlar CUMHURİYETİN TEMELLERİ ALTINDA KALACAKTIR! Her yerde her alanda Andımızı kaldıranlara inat andımızı daha gür okuyacağız. 29 Ekimde halk pakete gereken cevabı verecektir.” dedi

YORUMLAR
  1. İsmiLazımDeğil dedi ki:

    Ne güzel açıklama öyle. Arkadaşlar o kadar bop tan konu açtı iseniz BOP u planlayan konsorsiyumu da anlatsa idiniz. Konsorsiyum un ırakı nasıl böldüğünü suriyeyi neden ve nasıl parçaladığını. Bu konsorsiyumun Türkiye de yapmış olduğu operasyonları. Ya bu BOP un neden se Türkiye de Tek Eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan. Ondan başka kimsenin ismi anılmıyor. Allah Allah ne hayır hikmet anlamadım. Basında ekonomide bu konsorsiyuma destek veren Türkiye de hiç bir kimse yok. Bu Ülke geçmişte Konsorsiyuma destek veren cumhur başkanları bile gördü. Sizlerin iddiası altı boş. Bakın ben ne diyeceğim. Ergenekon nun deşifre olmayan bölümlerinden yeni bir örgüt yapılandırıldı. Zaten Jitem e de dokunulmadı. Uzun lafın kısası. Yeni örgütün ismi JİTEM büyük harfler ile. Ergenekon bitti sananlara duyurulur. Sizler Ergenekon nun medya ekonomi de ki uzantılarını deşifre etmediniz operasyonlar var ama henüz deşifre edilemediler. Bilinse dahi dokunulamıyor. Ergenekon bitmedi. 2 paşa alma ile örgüt çökse idi. Öcalan alındığında pkk biterdi. Eski ergenekon yeni JİTEM eskisinden daha güçlü daha etkin ve yetkin olarak faaliyette. PKK ya gelince Türkiye öyle bir süreçten geçiyor ki. Bazen seçim yapma hakkınız yoktur. Olacak bir savaş vardır. Ancak onun geçiştirilmesi ertelenmesi gerekir. Pkk nın doğu bölgesini karıştıracağı orada bir iç savaş çıkarma planı olduğu gezi olayları bitince kabak gibi göründü. Yani aylar önceden her şey biliniyordu. E o zaman diyeceksiniz. Bu Ülkede bir tek pkk yok. Bu ülkede nato da var. FBI, Mossad, BND, El Muhaberat, Savama da var. KGB de var. JİTEM de var. (Eski ergenekon.) Mitte emniyet istihbarattta var. İnannın bana dünya da başka hiçbir ülke üzerinde oynanmayan oyunlar oynanıyor bu ülkede.
    Devleti Osmanlı da İkinci Abdülhamid han tahttan indirilince diyor ki; “Bu ülkeyi benden sonra 10 yıl idare edin. 10 asır idare etmiş sayacağım.” 9 yıl 10 ay sonra Osmanlı devletinden geriye hiçbir şey kalmıyor. O zaman İkinci Abdülhamid hanı tahttan indirenler anlıyorlar yaptıkları hatayı. Gidiyorlar İkinci Abdülhamid hanın yanına paşam şimdi ne yapacağız. Paşa Mustafa Kemal Atatürk ü görevlendiriyor. Devletin hazinetini de gücünüde ona emanet ediyor. Osmanlı Hazinesinden sınırsız altın para çekme yetkisi. ve daha bir çok sınırsız yetki. Kasım karabekire bir mehtup;” Mustafa Kemal paşayı özel olarak bölgeye gönderiyoruz. Bölgedeki bütün devlet erkanları ona bağlı olacak padişah gibi yetkili olacak. Sizde ona bağlı olacaksınız. Bir gün tarafımızdan tutuklanması istenebilir. Dipnot: Bu mektup Saltanatın hanedanın kendi iradesi ile gönderdiği son mektuptur. Bundan sonraki mektup ve talimatlara itibar etmeyiniz.” İkinci Abdülhamid hanın bir sözü var. “Çam da bizim kozalakta bizim. ” Sizler temiz insanlarsınız. Biliyorum adım gibi eminim. Gencecik insanlarsınız. Bu ülke de öyle adamlar var ki ensenizden tutar insanı mossad ajanının önüne atar istediği gibi iş yaptırır. İstediği gibi tuzaklara düşürür. Kullanır. Sonra fıydırıp bir köşeye atarlar adamı. En son herşey bittiğinde anlarsınız kimin ne mal olduğunu. Seçimler öncesinde ortalık daha çok karışacak bunlar sadece bir başlangıç. Lütfen kendinizi kullandırmayın. Herşey bittiğinde anlarsınız ama iş işten çoktan geçer. Satrançta bütün hamleleri bilmeden hamle yapılmaz. Sizler bırakın bütün hamleleri bütün taşlardan habersizsiniz. Tuzak var. Hemde çok büyük bir tuzak var. 2014 Türkiye için zor bir yıl olacak. Allah yardımcımız olsun. Dua edin.

  2. kemal dedi ki:

    Ben cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.(Zariyat Suresi Ayet : 56)
    İnsanların ve cinlerin Yaratılış sebebi budur. Nasıl oluyor da. İnsanlar Allaha inandıkları için. Allaha itaat ettikleri için. Allahın emir ve yasakları doğrultusunda yaşamaya çalıştıkları için devlet, ülke millet düşmanı ilan edilebiliyor. Vatan haini ilan edilebiliyor. Sizin ailenizde namaz kılan hiçbir kimse yokmu? Sizin ailenizde baş örtüsü takan Kuran-ı Kerim okuyan kimse yok mu? Birazcık insafınız birazcık vicdanınız olsun. İnsanlar yıllarca Allah a kulluk vazifelerini yapmaya çalıştıkları için zulüm ve eziyet gördüler bu ülkede. Bizim dedelerimiz Çanakkale de Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni, Şii beraber kanlarını döktüler. Bu topraklar için omuz omuza çatıştılar. Sizin ne haddinize ki aman biz Türküz bu topraklarda Türk kimliğinden başka kimlik yoktur. Kürtler de kim oluyor. Demek siz kimsiniz ya. Bu ne haddini bilmezlik bu ne edepsizlik. Bu Ülkede Türk, Kürt, Alevi, Laz, Çerkez hepimiz kardeşiz. Bizi ayrıştırmaya çalışanlar dedelerimize Ecdadımıza ihanet etmişlerdir. En önemlisi. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK e ihanet etmiş sayılır. Bu da vatana ihanettir. Ecdadımız cenaze namazlarını kılıp ölüme koştu. Şimdi millet cumadan cumaya camiye gidiyorlar. Neymiş laiklik karşıtı. Alın işte. Aynı işi. Her ne kadar dini görünse de fişlemeler ortada. Aynı şeyi diğer partilerde yaptılar herkes aynı. Yeter artık bırakın ırkçılık yapmayı Dini ibadetleri yüzünden insanlara baskı yapmayı bırakın. Haktan habersiz olanın halka faydası olmaz. Halka faydası olmayanın haktan haberi olmaz. İnsanlar Allah Celle Celaluhu ya kulluk yapsınlar diye yaratıldı. Yaratılış vazifesini yapmayan yapamayan insan ne işe yarar?

  3. Duygu Yılmaz dedi ki:

    Doğuda pkk Kürtçülük diyerek Kürdistan diyerek bölücülük yapıyor sokaklarda eylemler yapıyor. Huzursuzluk iç çatışma çıkarıyor. Batı da sizler. Atatürkçülük, Türkçülük, diyerek insanların namazına Baş örtüsüne ırkına dinine karışarak açıklamalar eylemler yaparak bölücülük yapıyorsunuz. Sizin başınız kim. Ya yıllardır bu ülkede Türk Kürt. Dindar Dindar olmayan. Namaz kılan namaz kılmayan diye ayrımcılık yaptınız. Ülkede iç çatışma ve savaşlar çıkardınız yetmedi mi. Vatan haini arıyorsanız. Bölücü arıyorsanız aynaya bakın. Atalarımız dedelerimiz. Türk Kürt demeden Dindar Ya da Dindar olmayan demeden kanlarını Çanakkaleden tutun bu ülkenin her karışında verdiler. Sizin yaptığınız bu ayrımcılık ırkçılık Kanlarını döken aziz şehitlerimize ve ATATÜRK E ihanettir. Vatana ihanettir.