site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

TFF Plaj Futbolu Pamucak Etabı Sona Erdi

TFF Plaj Futbolu Pamucak Etabı Sona Erdi
29.08.2017
A+
A-

26- 27 Ağustos tarihleri arasında Pamucak Sahili’nde gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Selçuk Belediyesi Resmi Etabı sona erdi. Etabın birincisi olan Selçuk Gençlik Spor Alanya’da gerçekleşecek olan TFF Plaj Futbolu finallerinde Selçuk’u temsil edecek.

Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Pamucak Plaj etabı, TFF Plaj Futbolu Ligi’nin 16 etabından biri olarak kabul ediliyor. Etapta, Selçuk Gençlik Spor, Ephesus Masterler Gençlik, Efes Müzesi ve Belevi Gençler Birliği Spor olmak üzere dört takım mücadele etti. Birbirinden güzel ve bol gollü geçen maçlarda fileler 37 kez topla buluştu.

Altın eldiven Alican Bozkır’a

Final maçında Ephesus Masterler’ı 6-1 mağlup eden Selçuk Gençlik Spor Pamucak etabının kazananı olurken, en çok gol atan Mehmet Kazık ise 6 golle etabın gol kralı olmayı başardı. Alper Talay etabın yıldızı, Milli Takım seçmelerine katılan Alican Bozkır ise yediği tek golle altın eldivenin sahibi oldu. Etap üçüncülüğünü ise Belevi Gençlerbirliği’ni 4-3 yenen Efes Müzesi Spor aldı.

TFF Plaj Futbolu Selçuk Belediyesi resmi etabının başarıyla sona ermesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Plaj Futbolu Turnuvası’nın bu yıl ikincisini gerçekleştirdik. Umarım seneye de düzenleyeceğiz. Amacımız hem ilçemizi, hem Pamucakımız’ı tanıtmak; hem de gençlerin spor yapmasına katkı sunmaktır” dedi.

Pamucak plaj futbolunun merkezi olacak

Pamucak Sahili’ndeki kumun Türkiye’nin en iyi kum özelliklerine de sahip olması sebebiyle plaj futbolu ligi için vazgeçilmez bir adres olduğunu belirten Başkan Bakıcı; “Selçuklu gençler çok iyi müsabakalar çıkarıyor. Dolayısıyla bu sene Alanya’da yapılan final müsabakalarında sporcularımızın iyi neticeler alacağına inanıyorum. Selçuk takımları plaj futbolunda çok iyi deneyim kazandı. Selçuk halkı da plaj futbolunu benimsedi. Bunun arkasından iyi sonuçlar gelecek. Tüm sporcularımızı, TFF yetkililerini, belediye ekibini ve tabii ki maçı harika anlatımıyla izleyenlere heyecan yaşatan Oktay Sarı’yı tebrik ediyorum” dedi.

Selçuk’un İZBAN, doğal gaz, içme suyu gibi birbirinden önemli yatırımlarla tanıştığını belirten Başkan Bakıcı, insan yaşamını kolaylaştıran bu yatırımların yanında asıl olanın kültürel, sanat ve sportif faaliyetler yününden gelişmiş kardeşliğin hakim olduğu bir ilçe haline gelmek olduğunu söyledi.

Selçuk Belediyesi Pamucak etap birincisi olan Selçuk Gençlik Spor, Alanya da gerçekleştirilecek finallerde İzmir’in Selçuk ilçesini temsil edecek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”134″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.