site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tff Plaj Futbolu Ligi Selçuk Etabı Sona Erdi

Tff Plaj Futbolu Ligi Selçuk Etabı Sona Erdi
18.09.2019
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbolu Ligi Selçuk Belediyesi Etabı tamamlandı. Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla 13- 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etabın galibi Selçuk Gençlik Spor oldu. Selçuk Gençlik Spor 28 Ekim’de Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye Plaj Futbolu Şampiyonası’nda Selçuk’u temsil edecek.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk’ta bu yıl 5. kez düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Ligi Selçuk Belediyesi Etabı kazananlarına ödüllerini ve teşekkür belgelerini verdi. TFF Plaj Futbolu Ligi’nin etaplarından biri olan Selçuk Belediyesi Etabı’nın sona ermesinin ardından düzenlenen ödül töreninde Selçuk Totem Spor Fair Play Ödülü’nü almaya hak kazandı. Etabın gol kralları Celalettin Avcı, Mert Dabar ve Oğuzhan Savaş olurken; en iyi eldiven ödülünü Oğuz Bozkurt; şampiyonanın en değerli oyuncusu ödülünü de Oğuzhan Savaş aldı. Selçuk Belediyesi Etabı’nın 3.’sü Efes Müzesi olurken; ikincisi Selçuk Spor oldu.

Başkan Sengel ayrıca TFF Plaj Futbolu Ligi Koordinatörü Sercan Görgülü’nün de aralarında bulunduğu ve Selçuk Belediyesi Etabı’na katkı sunan katılımcılara teşekkür belgelerini de verdi.

Ödül töreninde bir açıklama yapan Başkan Sengel; “Selçuk sınırları içerisinde böyle bir spor organizasyonu yapılmasından dolayı çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda bu organizasyonun daha iyi bir şekilde gerçekleşmesi için çalışacağız. Katılım gösteren tüm sporseverlere ve futbol kulüplerine çok teşekkür ederim” dedi.


.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.