site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tesettür Giyimde Farklı Kesimler

Tesettür Giyimde Farklı Kesimler
25.09.2018
A+
A-

Giyim konusunda her zaman yenilikten yana olan tesettür giyim tasarımcıları şıklıktan ödün vermiyor. Yeni ürünler içerisinde en fazla değişimin yaşandığı tesettür tunik modelleri birçok kıyafet ile kombin haline getirilebilme özelliğine sahiptir. Farklı kesimler ve canlı renkleri ile her sezon kadınların ilgi odayı olan tunik modelleri uzun yelekler ve bol pantolonlar ile üçlü kombin haline getirilebiliyor. Kombin modellerinde aynı zamanda kış aylarında yelekler yerine uzun hırka modelleri de sıkça tercih ediliyor. Tesettür giyimin en çok öne çıkan ürünleri olmasına rağmen elbiselerden de vazgeçemeyen kadınlar var. Sıfır yaka, inci detaylı ve belinde ince kemeri olan uzun elbiseler son derece şık görünüm elde etmenize yardımcı oluyor.

Tesettür Kıyafetlerdeki İnci Detayları

Son sezonda inciler hemen her kıyafette kendisini gösterdi. Tesettür elbise ve tuniklerde bu inci detaylar sayesinde oldukça hareketli bir hale geldi. Hem şık bir hava vermesi hem de kıyafeti sıradanlıktan çıkarması adına inci detaylar oldukça hoş duruş sergileyebiliyor. Özellikle yaka ve göğüs üzerinde elbiselerin çok daha tarz bir duruşa sahip olmasını sağlıyor. İnci detaylı uzun elbiseleri hem akşam gezmelerinde hem de gündüz oturmalarında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Tüm modelleri incelemek için https://www.cloche.com.tr adresini ziyaret edebilir ve birçok farklı tasarımı satın alma imkanını yakalayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.