site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

TEOG Sınavlarına Çözüm: Çözüm Dergisi Dershanesi

TEOG Sınavlarına Çözüm: Çözüm Dergisi Dershanesi
19.07.2014
A+
A-

cozumm (2)

Milli Eğitim Bakanlığının SBS’nin yerine geçtiğimiz eğitim öğretim yılında uygulamaya koyduğu TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı) ya da MOS (Merkezi Ortak Sınavlar) adı altındaki yeni ortaöğretim kurumlarına geçiş sisteminin yerleştirme sonuçları açıklandı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş uygulaması kapsamında yapılan (MOS)Merkezi Ortak Sınavlarının toplam yerleştirme sonuçlarına ilişkin Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Kurum Müdürü Hayri Padak basın açıklaması yaptı.

Kurumumuz Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesinde ilk 10’a giren öğrencilerimizin içerisinde Bengi Su Gezer Türkiye geneli yüzdelik diliminde 0,17’lik derecesiyle kurum birincimiz oldu. Eğitimlerine destek amacıyla dershanemiz Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesini tercih eden öğrencilerimiz içerisinde ilk 10 sıralamamızda: Bengi Su Gezer, Evrim Arduç, Çağla Çakıcı, Emin Karameşe, Can Berk Aydın, Görkem Caferoğlu, Berkay Durur, Yaren Tunbul, Özgür Dereli ve Şimal Eylül Su Börekçi oldu. Bizleri bu gurura ortak eden öğrencilerimize ve ailelerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Hatırlanacağı üzere daha önce sadece 8. sınıfların girdiği ALS açıklanmıştı. 8. sınıflarda Açıldığı günden beri Askeri Liselere Giriş Sınavı yerleştirme başarısını hiçbir kuruma kaptırmayan Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi bu yıl ALS’de başarının tek sahibi olmuştu. TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte 8. sınıflardaki başarımız perçinlenmiş oldu.

Bu başarıyı ve haklı gururu bizlere yaşatan bu başarının gerçek kahramanları olan öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz. Emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu ve başarmanın gururunu yaşadılar. Bizleri de bu gurura ortak ettiler. Bizlere her fırsatta güvenlerini esirgemeyen öğrencilerimizi ve bu başarının gerçek sahibi öğrencilerimizin ailelerini, çalışma arkadaşlarım öğretmenlerimizi kurucu arkadaşlarım adına yürekten kutluyorum.

cozumm (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.