site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tenis Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buldu

Tenis Turnuvası Ödülleri Sahiplerini Buldu
17.07.2012
A+
A-

Selçuk Belediyespor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Tenis Halk Turnuvası’nın sonunda dereceye girenlere ödüller verildi.

Selçuk Belediyespor Kulübü tarafından geleneksel olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen Tenis Turnuvası’nda dereceye girenlerin ödülleri turnuvadan bir gün sonra Belediye Yüzme Havuzunda sahiplerini buldu. Belediye Yüzme Havuzunda yapılan ödül törenine Selçuk Belediye Spor Kulübü Başkanı Ümran Songun, Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok tenis sever katıldı.

Bayan ve erkek olarak iki ayrı kategoride düzenlenen turnuvada bayanlarda birinci Zuhal Uygur, İkinci Ümran Songun üçüncü Gamze Yağlı olurken, erkeklerde ise birinci Ercan Evkaya, İkinci Mehmet Bozgül üçüncü ise Fuat Candemir oldu. Dereceye giren tenis severlere Artemis heykeli hediye edildi. Ayrıca turnuvaya katılan tüm katılımcılara başarı sertifikası verildi.

Gecenin sonunda konuşma yapan Selçuk Belediye Spor Kulübü Başkanı Ümran Songun “ Diğer spor dallarında da turnuvalar düzenleyeceğiz. Dileğimiz bu tür organizasyonlar ile ilçemizde daha çok sporsever yaratmak ve 7’den 70’e herkese sporu sevdirmek” dedi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR
  1. Tenis sever. dedi ki:

    İlçemizde bu kadar çok UZMAN tenis sever ,tenisçi olması çok düşündürücü,neden ilçemizde uluslar arası bir yarışma yapılmaz anlamadım en kısa zamanda bu kadar uzman bir ekip mutlaka uluslararası bir yarışma düzenleyecektirler,Çok güzel bir öz deyişimiz var”KELLER KÖRLERİ AĞIRLARMIŞ”