site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Temiz Oda Kurulumu

Temiz Oda Kurulumu
24.05.2019
A+
A-

Tecrübe ve titizlik gerektiren işlerden bir tanesi de temiz oda kurulumu olarak karşımıza çıkmaktadır. Temiz oda gerektiren alanlarda ortamın kirden arınmasına yardımcı olan panellerin kurulumu için firmalar tarafından belirlenen özel yöntemler kullanılmaktadır.

Temiz oda kurulumunda firma tercihi oldukça önemlidir. Termotes firması bu konuda sizlere yardımcı olacaktır. Temiz odalar genel olarak üretim ya da araştırma amaçlı kullanılmaktadır. Özellikle hijyen konusu dikkate alınır ve alanı tehdit edecek maddelerin bertaraf etmesi sağlanır.

Temiz Oda Kurulu Hizmetini Kimler Alabilir?
• Elektronik üretim
• Medikal
• Gıda
• İlaç
• Sağlık gibi sektörlerde temiz oda kurulumu gerçekleştirilmektedir.
Termotes firması tarafından da kurulum amacı ile destek veriliyor. Firma oda kurulumu çalışması sonrası yapılan testlerin hepsinden başarı ile geçmiştir. Ayrıca kurulum bitiminde başarılı bir kullanım sağlanması amacı ile detaylı bilgi verilmektedir.
Hijyenik ve steril ortamlar oluşturulması adına faaliyet gösteren firmada çalışan personeller de kafanıza takılan tüm sorularda yanınızda olacaktır. http://www.termotes.com/temiz-oda-kurulumu/ bağlantısı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.