site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Telefon Satıcıları Esnaf Odasında Buluştu

Telefon Satıcıları Esnaf Odasında Buluştu
26.02.2014
A+
A-

SAMSUNG CSC

Hükümetin küçük esnafı zor durumda bırakan uygulamaları yüzünden sıkıntılı günler geçiren telefon satıcıları Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odasında buluştu.

Olumsuz yönde yapılan yasal düzenlemelerin kendilerine etkilerini ve son dönemde karşılaştıkları sıkıntıları konuşmak üzere SESO (Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası) yöneticilerinin daveti üzerine bir araya gelen telefon satıcısı esnaflar verimli bir toplantı gerçekleştirdiler. SESO’nun telefon satan esnafı ilgilendiren konularda başlattığı çalışmaları dinleyen esnaflar yaşadıkları sıkıntıları esnaf temsilcilerine iletme fırsatını da buldular. Tecnocell GSM (Deniz Bıyıklı), Aksu İletişim (İsmail Aksu), Cadde İletişim (Tuğba Ergün Civan), Beta Teknik (Ali Tunçtan) ve Karakoç İletişim (Mehmet Emrah Karakoç) gibi telefon satıcısı esnafların katıldığı toplantıya Tüketici Hakem Heyeti yetkilileri de katıldı. SESO Başkanı Hayri Güller’in konuşması ile başlayan toplantıda katılımcı esnaflar tek tek söz alarak sıkıntı ve beklentilerini dile getirdiler. SESO ikinci Başkanı Özgür Aydoğan’ın son yasal düzenlemeleri ve odanın yaptığı çalışmaları aktarması ardından toplantı sona erdi. Toplantıya katılan esnaflar oda yöneticileri ve yetkililer ile bir araya gelip sıkıntılarını konuşabilmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek çalışmaların faydalı olduğunu söylediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.