site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Telefon dolandırıcılığı tiyatro ile anlatıldı

Telefon dolandırıcılığı tiyatro ile anlatıldı
31.03.2016
A+
A-

Selçuk Belediye Tiyatrosu ile Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan tiyatro oyun Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda seyirci ile buluştu. Telefon dolandırıcılığı konulu oyunlar, günümüzün bu önemli problemini mizahi bir dille seyirciye aktardı. Sosyal mesaj içerikli oyunlar seyircileri bir taraftan güldürürken; diğer taraftan da önemli uyarılar da bulundu.

İzleyenler arasında Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er’in de bulunduğu tiyatroya çok sayıda sanatsever katıldı. “Telepati, Televole, Kime Niyet Kime Kısmet” adlı üç tiyatro oyunu arka arkaya sahnelendi. Senaristliğini TRT Yayın Yönetmeni ve Senaristi Ayhan Arabacı tarafından kaleme alınan oyunların yönetmenliğini Erol Namdar yaptı. Selçuk Belediye Tiyatrosu oyuncularının oynadığı oyunlar Selçuklu sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Selçuk Belediye Tiyatrosu oyuncuları, günümüzün önemli sorunlarından biri olan telefon dolandırıcılığını konu alan oyunu mizahi bir dille anlatılar. Oldukça başarılı performans sergileyen tiyatrocular, seyircinin büyük beğenisini topladı. Selçuk Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Erol Namdar, oyun sonunda Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

telefondolandiriciligi1

telefondolandiriciligi2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.