site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Taşyakan’ın Mesajı İstifaya Davet Olarak Algılandı

Taşyakan’ın  Mesajı İstifaya Davet Olarak Algılandı
06.04.2014
A+
A-

chp-logo-tasyakan1

30 Mart yerel seçimleri itibariyle, Dr. Zeynel Bakıcı’nın Belediye başkanlığının kesinleşmesinin ardından CHP Selçuk ilçe delegesi Hüseyin TAŞYAKAN’ın sosyal paylaşım ağındaki sayfasından paylaştığı mesaj oldukça manidar bulundu.

6 Nisan 2012 de ki CHP kongresinin ertesinde kaleme aldığı ”Selçuk’ta ki Recep Tayyip” başlıklı yazısıyla oldukça konuşulan ve kimilerinden destek görürken bazılarının da sert tepkisiyle karşılaşan CHP Selçuk İlçe Delegesi Taşyakan’ın 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından kişisel Facebook sayfasından paylaştığı mesajını okuyanlar tarafından CHP yönetimine istifa çağrısı olarak algılandı.

Kendisiyle görüşerek bu konudaki düşüncelerini aldığımız Taşyakan şunları söyledi;

”Benim dün söylediklerim de, bugün söylediklerim de ortadadır ve asla aralarında zerre çelişki yoktur. Zamanında en tabi hakkım ve görevim olan uyarı nitelikli söylemlerimi arkadaşlarımıza iletmiş olmama rağmen, yanlışta ısrar edildiğini gördüm. Elbette ki hatasız kul olmaz, ancak ısrarla yapılan bir yanlış partimizin ve Selçuk’un kaderiyle oynanacak noktaya varıyorsa da, bugün artık yapılan hatalar için bedel ödeme günüdür” dedi.

Mesajınızda parti yönetimini istifaya mı davet ediyorsunuz sorumuz üzerine ise Taşyakan: Parti yönetimindeki arkadaşlarımın, hiç olmazsa bu saatten sonra partimiz adına en doğru kararı vereceğine inanıyorum diyerek sözlerini bitirdi.

Hüseyin TAŞYAKAN’ ın sosyal paylaşım ağındaki kişisel sayfasında paylaştığı mesaj şöyle:

Selçuk halkı memleketin başka bir yerinde görülmemiş derecede, kompozisyon yazar nitelikte oy kullanıp gerekli mercilere gereken mesajı vermiştir.

Selçuk seçmeni eğitimlidir, bilinçlidir. Kenan EVREN’ in 82 Anayasasına %94, Tayyip ERDOĞAN’ ın Anayasasına %75 hayır diyecek kadar da cesurdur.

Selçuk seçmeni 30 Mart seçimlerinde her yere bir mesaj bırakmıştır.

1. Hal ve tavırlarıyla Recep Tayyip Erdoğan’ ın klonlanmış ikizi gibi davranan, padişahlık arzusunda bir belediye başkanını (Vefa ÜLGÜR) istemiyoruz.

2. Demokratlığına ve Selçuk ta yaşayanları temsil ettiği partinin politikalarına uyarak, ötekileştirmeyeceğine inandığımız bir insanı (Zeynel BAKICI) göreve getiriyoruz.

3. Belediye başkanlığı için CHP adayına göstermediğimiz güveni, meclis üyesi adaylarına fazlasıyla göstererek, partimizle bir sorunumuz olmadığını ancak, bütün ısrarlarımıza rağmen Selçuk’ ta istenmeyen bir adayın öne sürülmesi ile ilçemizin kaderiyle oynamış her kim varsa, bunun hesabını vermeye davet ediyoruz.

Bu kadar net mesajdan sonra umarız ki, bütün ikaz ve çağrılarımıza kulak tıkayanlar hiç olmazsa bu saatten sonra üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirip gereğini yapacaklardır.

Bizim size söylememizi beklemeden, gereğini şimdi yapın. Yapın ki az buçuk ta olsa, size duyduğumuz saygıdan ve sevgiden ötürü biz utanç duymayalım…… !!!

”Hüseyin TAŞYAKAN”

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    O yönetim,yönetim olsaydı İzmir’de Kocaoğlu’nu da aday göstermezdi. Ne yaptı 10 senedir Kocaoğlu da yine aday gösterildi? Ama oradaki seçmen sayısı fazla ve tamamen parti etiketine oy verildiği için tekrar seçildi.

  2. Anonim dedi ki:

    Söz hakkı ancak bu kadar kısa ve net ifade edilirdi .. Tebrikler Taşyakan

  3. vatandaş dedi ki:

    Hüseyin, herkesin bildiği ve söyleyemediği tüm konuları ve Selçuk halkının siyasi litaratüre geçen ders tezi olarak alınacak seçim hareketini çok güzel yazmışsın bunun üstüne söz söylenmez sadece düşünülür…

  4. Puzzle dedi ki:

    herkesin bildiği ama kimsenin dillendirmeye cesaret edemediği konuları ve söylemleri sen dile getirdin. Sen benim için O CHP’deki yalaka,tasdik memuru takımından çok çok daha değerlisin. Doğruları korkmadar cesurca dile getirdiğin için seni tebrik ediyorum. Ülgür’ü istemiyoruz….

  5. anonim dedi ki:

    taşyakan senin okuman yazman yokmu belediye başkanıyla meclis üyeleri arasındaki fark sadece 220 dir. CHP liyim diyerek partiyi ve adaylarımızı yıprattığınız yetmemiş gibi şimdi de yeni mezar kazma peşindesin . SEN CHP Yİ BIRAKTA AKP NİN ÜLKEYİ GETİRDİĞİ DURUMA BAK

  6. Sosyal Demokrat dedi ki:

    Tebrikler Hüseyin, Selçuk’taki seçim sonuçları bu kadar güzel ve gerçekçi analiz edilir aynen katılıyorum. .İnşallah bu mesajlar iyi algılanır.

  7. Puzzle dedi ki:

    Anonim’e…onu küçümse,bunu küçümse..ona sen kimsin,buna sen kimsin. Ona sen oy verme, buna sen oy verme……220 oyuda küçümse..sersemler!!!!!!!!!!!!

  8. Neşet dedi ki:

    Anonim sen nerede yaşıyorsun ? akp nin ülkeyi getirdiği duruma bak dediğin adam 12 yıldır akp yi eleştirmekten başka bir şey mi yapmış ki bu kadar gocunuyorsun. Müsade ette bir kereckte size dokundursun ne var bunda. Meclis üyeliği için sadece 220 oy farktan bahsediyorsun da, büyük şehir ile aranızdaki yaklaşık 5 bin oy farkını nereye gizleyeceksin. Klavye şovalyeliğinden başka bir şey bilmezmisiniz siz

  9. bezginbekir dedi ki:

    ne kadar doğrudur bilmem ama demokrat olan Zeynel bey ki kendisi yine ne kadar yalan ne kadar doğru bilmem, seçilince CHP ye geçecem diyerek etrafta dolanan bir demokrat öyle mi? RTE ye karşı çıkan bu Selçuk halkı duydu mu acaba başkanlık odasına RTE nin fotosu asılmıştır. Neyse, herkes müstehak olduğu şekilde yönetilsin.

  10. Anonim dedi ki:

    taşyakan bu yazısını yönetimi istifa ettirip başka kişiler tarafından işgal edilmesini hatta ve hatta acaba kendi de nemalanır yönetimde bir yer bulur diye mi düşünerek yazmıştır!?manidar olmuş!

  11. anonim dedi ki:

    İstediğiniz oldu gözünüz aydın akp geldi neymiş efendim akp değilmiş zeynel le oy vermişler ya bu na kargalar bile güler arkasındaki resim babanın resmimi

  12. Hüseyin TAŞYAKAN dedi ki:

    25 senedir sadakatle yürüdüğüm dava yolunda dün olduğu gibi bugün ve yarın da kendi şahsım için rant sağlamak istediğimi / isteyeceğimi ispatlayamayanları şerefsiz ilan ediyorum ve karaçalıcıların, içinde yatmakta oldukları çamuru üzerime bulaştırma çabalarından ötürü de; Kendilerine sadece acıyorum. Zira bütün hayatları, tepelerinde oturan yöneticilerden icazet alarak, sadece onların buyrukları doğrultusunda ve 3 maymunu oynamanın onursuzluğuyla devam edecektir.
    Hiç kimsenin de şüphesi olmasın ki, bugüne kadar olduğu gibi, bu günden sonra da Hüseyin TAŞYAKAN, hakikatleri görmezden gelip susarak şerefsizce yaşayacağına; işsiz, güçsüz aç sefil kalmak pahasına dahi olsa, haberdar olduğu; halkımızın bilmesi gereken her şeyi onlarla paylaşıp başı dik ve onuruyla yaşayacaktır…..