site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Taş Ocağını meclise taşımak için Gökçealanda

Taş Ocağını meclise taşımak için Gökçealanda
07.12.2014
A+
A-

erdal-aksunger-gokcealan (1)

CHP’li Erdal Aksünger, Gümüş Dağı eteklerinde açılacak taş ocağına el koydu.

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, İzmir’in Selçuk İlçesi Gökçealan köyünde açılacak olan taş ocağına karşı düğmeye bastı.

Akşam saatlerinde Gökçelan Mahallesine gelen CHP İzmir Milletvekili Aksünger, köylülerle iki kahvehanede toplantı yaptı. Aksünger, Selçuk Gökçealan Köyünde ÇED Raporu alınmadan Taş ocağı açılmasına karşı köylüleri birlik olmaya çağırdı.

Taş ocağının açılmasıyla birlikte çevre felaketinin başlayacağına işaret eden Aksünger, köylüleri birlik olmaya ve toplumsal karşı duruş reflekslerini göstermeye davet etti.

Taş ocağının açılmasıyla birlikte, tüm üretim alanlarının yok olacağını, havanın, suyun kirleneceğini belirten CHP’li Aksünger, “Bugün itibariyle, taş ocağına karşı mücadeleye başlamış bulunuyoruz. Konuyu TBMM Çevre Komisyonumuzdaki arkadaşlarıma aktaracağım. Pazartesi günü İzmir Barosu ile yapabileceğimiz, başlatabileceğimiz hukuksal mücadeleyi konuşacağım. Her şeyden önce, burada yaşayan insanların taş ocağına karşı çıkması için örgütlü hareket etmesi gerekiyor. Bu yönde Selçuk CHP İlçe örgütümüzde yanınızda olacak ve gelişmeleri takip edecek. Toplumsal refleksimizi, demokratik protesto haklarımızı göstermek ve kullanmak zorundayız. Kuşadası, Selçuk ve İzmir’de ki çevreci STK’ları bilgilendirip, taş ocağından etkilenecek civar köylerle birlikte hareket edeceğiz. Temel amacımız, bu güzel doğanın ve üretim alanlarınızın yok edilmemesi için elimizden gelen her türlü desteği verip, sizlerin yanında olacağız. Dünyada tek bir Gökçealan da üretilen Osmancık üzümünün yok edilmesine seyirci kalmayacağız. Üniversitelerle, baromuzla 4 bir koldan yapacağımız karşı duruş çalışmalarıyla, üzümünüzü, incirinizi, zeytininizi, tüm üretim ürünlerinizi korumak için elimizden geleni yapacağız. Öncelikle köy halkının taş ocağına karşı duruş sergilemesi için bilinçlendirilmesi gerekiyor. Bu yönde de Selçuk parti örgütümüz çalışmalar başlayacak” dedi.

erdal-aksunger-gokcealan (2)

erdal-aksunger-gokcealan (3)

erdal-aksunger-gokcealan (4)

YORUMLAR
  1. EĞİTİM SEN dedi ki:

    Eğitim Sen olarak doğanın talanına asla izin vermeyeceğiz. ..Suyumuza, zeytinimize, üzümümüze, doğamiza sahip çıkacağız.Gökcealan halkının yanında olacağız. ..

    1. Anonim dedi ki:

      Bir eğitim sen üyesi bile yok orada.ammada sallamışsınız ha.

  2. orhan dedi ki:

    eğitim sencilerde işin cırkını çıkardı artık öğretmenmisiniz anarşistmibelli değil sizin göreviniz öğrenci yetiştirmektir.gerçi sizin elinizden yetişecek öğrencilerinde vay haline mademki okadar çevrecisinizde yalovanın chpli belediye başkanının kestiği ağaçlara neden ses çıkarmadınız .bu ülke bütün pisliklerinizi gördüğü için ezici bir üstünlükle iktidara oy veriyor.dengesizler mesele ağaç değil anlamadınızmı.

    1. Anonim dedi ki:

      EN AZINDAN HIRSIZ DEĞİLİZ……

      1. selçuk dedi ki:

        iyi cevap .anlayana tabi .

        1. anonim dedi ki:

          Sadece hırsız değiller doğayı katlediyorlar. Kötü kömürleri dağıtarak hem oy alıyorlar ,hemde yandaşlara para kazandırıyorlar.bölge insanı hava kirliliğinden kanser olmuş astım olmuş kimin umrunda? . Madenlerdeki cinayetler cabası. utanmazlar.Senin görevin ne ? Üç kuruş maaş karşılığı klavye başında yalan yanlış yazıp ona buna sallamak mı ? Sahte ORHAN

          1. Anonim dedi ki:

            hadi canım o kadarda değildir.gereçekten şaka galiba

    2. AAAAA dedi ki:

      sende kendini adamdan sayıyorsan vay bu ülkenin haline

    3. AAAAA dedi ki:

      bizim ne olduğumuz bellide sen ne sin kimsin neye tepki gösterirsin senin değerlerin varmı? hırsıza tepki göstermezsin yolsuzlüğa tepki göstermezsin desdeklediğin Başbakan yol medeniyettir diyen başbakanını bilmezsin adının orhan olduğundan emin misin yoksa paralı uşak mısın sahı sen nesin

  3. anonim dedi ki:

    Son meclis toplantısında Meclis üyelerinden biri Zeynel beye Taş Ocağı ile ilgili gelişmeleri sormuş; Zeynel beyde cevap vermiş ; Konuyla ilgili hiç bir bilgim yok demiş. En iyisi biz gidelim Vefa veya Kamil başkana soralım . Adamın özrü kabahatinden büyük, şaka gibi.