site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Taş ocağına ilk tepki Aydoğan’dan

Taş ocağına ilk tepki Aydoğan’dan
14.11.2018
A+
A-

SESO Başkan Vekili ve Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı Özgür Aydoğan, Belevi Gölü yakınına taş ocağı izni çıkmasına tepki gösterdi.

Daha önce Gökçealan’da açılmak istenen taş ocağına verdikleri tepki ve köylülerle kolkola yürüttükleri mücadele ile taş ocağının iptal edilmesinde önemli rol oynayan Zirve Dağcılık şimdi de Belevi’de açılmak istenen taş ocağına karşı tepki gösterdi. Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili ve aynı zamanda Zirve Dağcılık Selçuk Şube Başkanı olan Özgür Aydoğan, ne esnaf kimliğim ne doğa sever kimliğim nede Selçuk’lu vicdanım bu işe eyvallah dememe müsade etmez. Biz kültür rotaları diyoruz onlar dinamit diyor, biz kuş gözlemi diyoruz onlar yıkım diyor, biz tarım diyoruz onlar toz ve gürültü diyor, biz insan diyoruz onlar ise para diyor.

Hükümet partisi ile buraya hizmet yağacağı vaat edilirken tam aksine topraklarımız yağma ediliyor. Dünyanın gözbebeği bir turizm beldesinin heryerine kepçeler sokuluyor. Bu girişim hukuk çerçevesinde derhal engellenmez ise Selçuk halkının tepkisi net olacaktır. Selçuk, Torbalı Tire ve Belevi halkı başta olmak üzere toprağını seven hiçbir çiftçi bu yanlışa eyvallah demez!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.