site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tarzı ve Rahatlığı ile Dikkat Çeken Sırt Çantası Modelleri

Tarzı ve Rahatlığı ile Dikkat Çeken Sırt Çantası Modelleri
25.07.2019
A+
A-

Erkeklerin, kadınların ve çocukların gerek günlük gerekse spor yaşantısında kullandıkları en önemli aksesuarlardan biri hiç şüphesiz sırt çantalarıdır.

Herkesin beğenisine uygun olan çantayı kolaylıkla bulabileceği Barcin.com‘da dünyaca ünlü firmaların sırt çantası modelleri mevcuttur. Nike, Puma, Adidas, Reebok ve Lacoste gibi pek çok markanın çanta modellerine Barcin outlet kategorisinden %70 indirimle sahip olabilirsiniz.

Sırt Çantasında Konfor ve Çok Fonksiyonlu Kullanım Özellikleri

Okul hayatı, iş hayatı ve spora ayırmanız gereken zaman dilimi derken tüm bu hayat koşuşturması içerisinde eşyalarınızı güvenli bir şekilde yanınızda taşımanız gerekebilmektedir. Tüm bunları göz önünde bulundurduğunuzda konforlu ve geniş bir çantanın yükünüzü hafifletebileceği gerçeğini göz önünde bulundurmanızda fayda var. Pek çok spor aksesuarında olduğu gibi sırt çantası ürünlerinde de konfor, kalite, dayanıklılık ve çok fonksiyonlu kullanım özellikleri oldukça önemlidir.

Sırt çantası tercihleri kullanım alanına göre değişiklik göstermektedir. Okul için tercih edilecek çanta ile spor için tercih edilecek sırt çantası gerek konfor gerekse fonksiyonlu olması yönünden farklılık göstermektedir. Kimi sırt çantalarını da okulda ya da seyahat esnasında da kullanmak mümkündür. Dünyaca ünlü markalar tarafından dizayn edilen sırt çantaları her türlü hava koşulları hesaba katılarak üretilmiştir. Dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak ve şıklığınızı tamamlayacak sırt çantası arıyorsanız Adidas’ın desenli modelleri tam size göre!

Yumuşak omuz askıları ve ergonomik hava yastıklı astarları sayesinde kullanıcılarına hem konfor hem de dayanıklılık imkanı sunan sırt çantaları, kire karşı da direnç gösteren kumaşlardan hazırlanmaktadır. Okulda, sporda ya da seyahat esnasında geniş hacim ve rahat kullanım imkanı sunan sırt çantalarında gerek diz üstü bilgisayarınızı gerekse kitap ve defterlerinizi kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Sırt Çantası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sırt çantası alırken öncelikle hangi alanda kullanılacağına karar vermek gerekir. Sporda, seyahatte, okulda ya da kampta kullanılan sırt çantaları gerek özellik gerekse kullanışlılık açısından farklılık gösterebilmektedir. Spor çantalarının boyutları da ihtiyaç durumuna göre değişebilmektedir. Her alanda kullanabileceğiniz bir çanta arıyorsanız, alacağınız çantanın çok fonksiyonlu olmasına dikkat etmelisiniz. Okul çantası alınacaksa ayarlanabilir kayış, bel boşluğu kısımlarında dolgu ve ortopedik özelliklerin bulunması çok önemlidir. Sırttaki yükün daha geniş alana yayılması için geniş kayışlı sırt çantaları tercih edilmelidir.

İnsan vücudunda yükün en kolay taşındığı bölge sırt bölgesidir. Sırt çantasında taşınacak eşyaların neler olabileceği değişebiliyorsa, seçilecek olan çantanın da ne kadar hafif olacağına dikkat etmek gerekir. Sağlık açısından sırt çantasının ağırlığı, insan vücudunun ağırlığının %15’ini geçmemelidir. Bu göz önünde bulundurulduğunda hafif çanta modellerini tercih etmek omuz ve sırt sağlığı açısından oldukça önemlidir.

Sırt çantası alırken en çok dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da dayanıklılıktır. Dikiş, kayış ve fermuar sağlamlılığı bir çantanın uzun ömürlü kullanımı için en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında yer alır. Olumsuz hava koşullarında su geçirmez özelliğe sahip olması da bir sırt çantasını tercih edilebilir yapan en önemli detaylar arasındadır. Sırt çantası alacakların özetle; kullanım alanını belirlemesi, konfor ve dayanıklılık özelliklerine dikkat etmesi gerekmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.