site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tarih belli oldu: İZBAN’da yeni durak Torbalı!

Tarih belli oldu: İZBAN’da yeni durak Torbalı!
30.01.2016
A+
A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, İZBAN Torbalı seferlerinin 6 Şubat tarihinde başlayacağı müjdesini Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında verdi. 30 kilometrelik hattın açılışına Bakan Binali Yıldırım da katılacak.

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’nun (İEKKK) 57. toplantısı, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşti. Kurulun 2016 yılı toplantı yöneticiliğine seçilen Betül Elmasoğlu, ülkede ve kentte yaşanan son olayları ve gelişmeleri değerlendirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise konuşmasında ağırlıklı olarak turizm sektöründeki kan kaybına yer verdi.
Türkiye’nin turizm açısından zor günler geçirdiğini hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, “İzmir’e gelen yabancı ziyaretçi sayısının daha fazla azalmaması için kentteki kanaat önderlerinin harekete geçmesi gerektiğine inanıyoruz. Geçtiğimiz hafta bu konuyla ilgili meslek odalarımızla bir araya geldik. Bir takım ziyaretler planlıyoruz. Daha da önemlisi, İzmir’in tanıtımını yapacağız ve ‘güvenli İzmir’ İzmir imajını güçlendireceğiz. Bu iş için hep beraber seferber olmamız gerekiyor. Eğer bu sıkıntıları kısa zamanda atlatamazsak, 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da çember daralmaya devam edecek. Bu kötüye gidişi gayretlerimizle, çabalarımızla, azmimizle iyiye çevirmek zorundayız” dedi. Kurul üyeleri, Başkan Kocaoğlu’nun bu çağrısına önerileriyle destek verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 6 Şubat Cumartesi günü 30 kilometrelik İZBAN Torbalı hattının hizmete alınacağını da müjdeleyerek Kurul üyelerini bu törene davet etti.

YILDIRIM DA KATILACAK
Öte yandan 30 kilometrelik hattın açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın da katılacağı açıklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.