site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tansaş Önünde ki Segaş Büfesi Kaldırıldı

Tansaş Önünde ki Segaş Büfesi Kaldırıldı
09.10.2014
A+
A-

segas-bufesi (2)

Tansaş Önünde Yer Alan SEGAŞ Büfesi Sorunu Hukuk İçerisinde Çözümlendi…

Uzun zamandır Selçuk kamuoyunda tartışma konusu olan, özellikle öğrencilerin geçiş güzergahında bulunan ve vatandaşların kaldırımda yürümesini engelleyen Kubilay Caddesi üzerindeki (Tansaş önü) SEGAŞ Büfesi bulunduğu yerden kaldırılarak yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Uzun bir süredir Selçuk kamuoyunun gündeminde yer alan ve vatandaşlar tarafından yerinin değiştirilmesi istenilen Selçuk Efes Güçbirliği’ne (SEGAŞ AŞ) ait büfe, şirket yetkililerince kaldırılarak yeni yerine taşındı. Bulunduğu konum itibariyle vatandaşların ve özellikle okul çıkış saatlerinde öğrencilerin geçişine engel olan büfe, Balık Hali yanına taşındı.

Selçuk Belediyesi olarak vatandaşların isteklerini en uygun bir zamanda yerine getirmeye çalıştıklarını ve bu konuda oldukça hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Aksoy, “Vatandaşın istekleri bizim için çok önemli. Dolayısıyla bizler vatandaşların her türlü isteğine cevap vermek ve onların daha huzurlu bir ilçede nefes almalarını sağlamak için tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte oldukça titiz ve özveriyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yapılan uygulamaları özellikle hukuk içerisinde çözüme kavuşturma konusunda kararlığımızı sürdüreceğiz” dedi.

segas-bufesi (1)

segas-bufesi (3)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Yıllardır istenen birşeydi birileri inatla kaldırmıyordu TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM…

  2. Anonim dedi ki:

    tamam işte bu hareketle Selçuk 5 yıl ileriye gitti. hizmet dediğin böyle olur.. ha ha ha. şimdide vefa zamanın yapılmış olan yeşil alanları falan değiştirin..hizmet böyle olur …

  3. apasaslı35 dedi ki:

    biz şimdi ekmeği ve börek boğacaları nereden alacağız büfe nereye taşındı acaba

  4. Anonim dedi ki:

    çok güzel oldu.şimdide oradaki motor ve bisikletleri kaldırında geçelim.

  5. anonim dedi ki:

    çok büyük işler bunlar

  6. Anonim dedi ki:

    Şu basterzilerin önündeki araçlarda bi kaldiri vverinde ggeçelim basterziler culhaci adamlar kaldirim istilası yapiyor basterziler araclari ve ürünleri ile yolu kapatsin karsisindaki culhacida kapatsin yoldan araçlar zor geçiyor yaya ucacakmi arkadaş kadinlari bebekleri çocuklarıda ddüşünün alooooo ama kaldiramassiniz o sizden…..

  7. Anonim dedi ki:

    cumartesi pazar bittikten sonra her pazarcı tezgahını,pazarcı şemsiyesini topluyor.kırıtakların ne ayrıcalığı var?onların tentesi duruyor.o neden sökülmüyor.kimse toplama zahmetinde bulunmasın o zaman nasılsa haftaya yine pazar kurulacak.