site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Tam donanımlı profesyonel oto ekspertiz

Tam donanımlı profesyonel oto ekspertiz
10.07.2015
A+
A-

garantili arabam torbalı

Torbalı’da geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Garantili Arabam Torbalı Oto Ekspertiz, tam donanımlı profesyonel hizmet anlayışı ile ilçede ve bölgede kısa sürede kendisini tanıtmayı planlıyor.

TORBALI’NIN ilk tam donanımlı profesyonel oto ekspertizi olan Garantili Arabam Torbalı Oto Ekspertiz, vatandaşların hizmetine açıldı. Garantili Arabam Torbalı Oto Ekspertiz de birçok hizmet mevcut olup, bu hizmetler tam donanımlı bir şekilde yapılıyor. Dinamometre Testi, Fren ve El Freni Testi, Süspansiyon Testi, Yanal Kayma Testi, Kaporta Boya Testi, Araç Altı Kontrol, Elektronik Kontroller, Diagnostic Test, Takometre Kontrol ve Yol Süspansiyonu Testi ile hizmet veren işletmede ileri teknoloji cihazlar kullanılıyor. Torbalı’nın tanınmış isimlerinden olan Mehmet Kazıcı ve Hüseyin Arslan’ın açmış olduğu Garantili Arabam Torbalı Oto Ekspertiz, kısa sürede Torbalı’da önemli bir eksiği gidermeyi hedefliyor.

PARADAN ÖNCE GÜVEN

AÇMIŞ bulundukları işletme ile Torbalı’da önemli bir eksikliği gidermeyi hedefleyen Torbalı’nın tanınmış iş adamlarından Mehmet Kazıcı ve Hüseyin Arslan, yaklaşık 250 bin TL maliyet ile açtıkları işletme ile Torbalı’da geniş bir kitleye hitap etmek istiyorlar. İşletmenin temel amacının öncelikli olarak güvene dayalı olduğunu ifade eden işletme ortaklarından Mehmet Kazıcı, “İşletmemizde elbette belirli bir ücret alınacak ancak bu ücretten önce müşterilerimiz ile karşılıklı güven ortamı oluşturacağız. Her müşterimiz bizim için eşit yakınlıkta olacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.