site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tahsinağa Cami’nin Tuvaletlerini Su Bastı

Tahsinağa Cami’nin Tuvaletlerini Su Bastı
24.11.2013
A+
A-

tahsinagacamii-tuvalet2

Selçuk’un Merkezde Bulunan Tahsinağa Cami’nin Tuvaletlerini Su Bastı.

Selçuk çarşı merkezinde bulunan Tahsinağa Camii içinde ki tuvaletler Cuma günü yağan aşırı yağmur nedeniyle, su baskını sonucu kullanılmaz hale geldi.

Şehir merkezinde bulunan ve birçok vatandaşın da kullandığı tuvaletler Cuma Namazı öncesi yağan yağmur nedeniyle de kullanılamadı. Vatandaşlar ise konu ile ilgili yağışlarda büyük sıkıntılar yaşıyoruz, şiddetli yağan yağmurlarda aynı sorunu yaşıyoruz, alt yapı yetersizliğinden kaynaklanan bu durum karşısında yetkililerden çare bulunulmasını istiyoruz diyerek gereğinin yapılmasını istediler.

tahsinagacamii-tuvalet1

tahsinagacamii-tuvalet3

tahsinagacamii-tuvalet4

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Sonra belediyeyi eleştirdiğimizde niye eleştiriyorsunuz diyorlar…

  2. çarsidan biri. dedi ki:

    WC ye girislerde kisi basina bir tl alan da katki yapsin bu isi çozssunler halka hizmet hep bana hep bana olmuyor maalesef

  3. efeslı dedi ki:

    müftülük ne yapıyor uyuyormu. cami beledıyeye mı bağlı ızınsız bır çivi çakamaz beledıye.

    1. Anonim dedi ki:

      efesli camii ile ilgili benim bildiğim kadarı ile caminin köşe kısmında yeni tuvalet yapılması yönünde bir plan var. selçuk belediyesi her yere para buluyor da buna mı bulamıyor. bu haberi ve resimleri büyük şehir ve selçuk belediyesi göremiyor işallah bir hayır sever görür de buna el atar da bu utanç tablosu ortadan kalkar.

    2. Anonim dedi ki:

      çivi çakmak istediği her yere çivi çakıyor belediye siz meraklanmayın. işine gelmiyor çünkü ordan oy alamayacağını biliyor.

  4. izmir dedi ki:

    Cami tuvaletini yapmak için sıraya giren hayırseverler bir zahmet belediyeye gelip yardım isteselerdi bugün bunlar olmazdı. Her şey için belediyeyi suçlayarak kolay yolu seçenler biraz da müftülük ve muhterem hayırsever vatandaşlarımızı da sorgulayın. Üstü şişhane altı memişhane zihniyetinden ancak bu olur.

    1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

      izmir rumuzlu arkadas’a aynen katiliyoruz…

      1. Anonim dedi ki:

        ben katılmıyorum. izmir rumuzlu arkadaş oturduğu masadan ahkam keseceğine bi sokağa çıksın da görsün belediye dışında bi dünya olduğunu.

  5. selçuklu dedi ki:

    biran önce bir çözüm gerek çok büyük bir ayıp merkezde tuvalet sıkıntısı

  6. selcuklu dedi ki:

    malesef turuzım sehrın de 21 asırda hala bunları cozememısız ınsallah bır an once cozulmesını aru edıyoruz

  7. selcuktan bir vatandas dedi ki:

    yorumculara bakiyorum her kes istedigi yere cekiyor yani cami olunca belediyeye ait degilmi? belediye ayri bir din veya ari bir milletimi temsil ediyor, camii halkin ibadet yeri ve ibadet yerlerindeki SIKINTI tabiki Belediyeleri yerel yonetimleri ilgilendirir, Bu olay dogal bir afetten kaynaklanmistir ormaldir ama bunun caresine bakmak bir an once bu SIKINTIYI gidermek insani gorevdir, bir yorumcu da ordaki gariban insann almis oldugu 3 bes kurusun hesabini yapmis gozun varsa kardesim git sen temizle orayi sen al o 3 bes kurusu, 🙁