site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tacettin Bayır’ın Menderes Köylerine Ziyareti‏

Tacettin Bayır’ın Menderes Köylerine Ziyareti‏
28.04.2015
A+
A-

Tacettin Bayırın Menderes Köylerine Ziyareti‏ (4)

CHP İzmir 1. Bölge 4.Sıra Milletvekili Adayı Tacettin Bayır, Seçim çalışmalarına ara vermeksin devam ediyor. Gaziemir, Hürriyet mahallesinden sonra, Menderes’e geçen Bayır, Küner, Tekeli, Karakuyu ve Çileme Köylerine; İlçe Başkanı Abdullah Sürücü, Eski Belediye Başkan Adayı Ahmet Pala, Aday Adayı Nilay Kökkılınç ve çok sayıda partili ile beraber çıkarma yaptı.

7 Haziran’da Sandıktan; Barışın, Kardeşliğin, Sevginin Galip Çıkacağına İnanıyorum

Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarımızla, İlçe Yöneticilerimizle, Partililerimizle, İl Başkanımızla Örgütümüzle beraber, iyi bir ekip çalışması oluşturduk ve bunu başarılı bir biçimde yürütüyoruz. Her kesime ulaşmaya çalışıyoruz. 7 Haziran’da, Anadolu’ya öyle büyük bir ayna tutacağız ki; güneşi, Batı’dan doğurarak, İzmir’den bir Başbakan çıkaracağız.

Milletvekili olduğumda, birçok kesimi iyi temsil edeceğime inanıyorum. İşçisini de, köylüsünü de, esnafını da, memurunu da, ticaret erbabını da temsil edeceğim. Şahsi çıkarlar uğruna; halkım adına yanlış işler yapmayacağım. Buna asla müsaade etmeyeceğim. Çünkü CHP duruşu bunu gerektirir. Biz milleti temsil edeceğiz. Kendi çıkarımızı değil.

İzmir’e Yapılan Haksızlığı Sormaya Gidiyorum

İzmir yaşanacak bir kent, İzmir hakkını alması gereken bir kent. Son 13 Yılda, kent olarak ödediğimiz verginin karşılığını alamıyoruz. Örneğin; ödediğimiz vergide 2. Sıradayız. Bunun geri dönüşümünde ise 40. Sıralardayız. Düşünüyorlar ki, İzmir halkını böyle sindirecekler, sanıyorlar ki böyle davranarak İzmirli onlara oy atacak. İzmir’e ne kadar uzak olduğunuzu bir kez daha İzmirli, size sandıkta bunun cevabını 6 Ok’a atarak verecek. Mecliste; Gavur İzmir’in, itilmenin, haksızlığın hesabını soracağım.

Tacettin Bayırın Menderes Köylerine Ziyareti‏ (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.