site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Swatch

Swatch
16.02.2018
A+
A-

Dünya çapında olduğu kadar ülkemizde de kol saati markası denilince ilk olarak Swatch markası tüm insanlar tarafından çok daha fazla tercih edilmektedir. Bütün her yaşta kadın ve erkekler için Swatch hem son derece modern hem de çok daha şık tasarımlar ile çok farklı modelleri sizlere sunmaktadır.

Swatch Saat Modelleri

Her sezon çok daha farklı tasarımları sizlere sunan Swatch kol saati markası öncelikle önemli özelliklere sahip olan şık kol saati modellerini piyasaya sürmektedir. Modellerde şıklığın yanı sıra esneklik ve yumuşaklığı da göz önünde bulunduran marka hem klasik tarz hem de spor tarzlar için özel üretimler yapmaktadır. Ayrıca modeller içinde klasik- spor tarzlara da önem vermesi ile bayanların ve erkekerin çok fazla tercih ettiği bir marka haline gelmektedir.

Swatch Saat Fiyatları

Swatch saat modellerini en yakından görmek ve incelemek için http://www.swatch.com/tr_tr/ adresimize ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Aradığınız tüm erkek ve bayan kol saat modelleri ile ilgili tüm fiyatlar hakkında bilgi almanız mümkün olmaktadır.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.