site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sürücü Adaylarını Heyecan Yakıyor

Sürücü Adaylarını Heyecan Yakıyor
17.08.2015
A+
A-

TEPEKOY-SURUCU-KURSU-1

Sürücü adaylarına yönelik yapılacak olan direksiyon uygulama sınavı öncesinde sürücü adaylarına tavsiyelerde bulunan Tepeköy Sürücü Kursu Kurucusu ve Direksiyon Eğitmeni Hakan Göllücelioğlu, adayların sınavda gereksiz heyecan ve panik yapmamalarını istedi.

Göllücelioğlu, Sınav öncesinde, derslerde büyük bir başarı gösteren ve sınavda başarılı olacağına kesin gözüyle bakılan birçok adayın, sınav günü gereksiz heyecan nedeniyle başarısız olduğunun altını çizdi. Sürücü adaylarının, başarısız olma korkusuyla kendi kendilerini psikolojik baskı altına aldıklarını söyleyen Tepeköy Sürücü Kursu Kurucusu ve Direksiyon Eğitmeni Hakan Göllücelioğlu, başarısız olma korkusunun başarısızlığa neden olduğunu söyledi. Göllücelioğlu, sürücü adaylarının stresten uzak ve panik yapmadan sınava girmeleri halinde başarı oranının çok yüksek olacağını söyledi.

KENDİNİZDEN EMİN OLUN
SÜRÜCÜ adaylarına tavsiyelerde bulunan Tepeköy Sürücü Kursu Kurucusu ve Direksiyon Eğitmeni Hakan Göllücelioğlu, “Sınava girecek olan sürücü adayları kesinlikle sınav heyecanı yapmasınlar. Stres ve panik yaşamasınlar. Nasıl ki derslerde son derece rahat ve doğal davranıyorlarsa sınavda da öyle olsunlar. Aşırı panik ve stres, sürücünün başarısız olmasına neden oluyor. Başarılı olacağından emin olduğumuz adaylar bile bazen heyecanına yenilebiliyor. Adayların sınavdan kalmasına neden olan etkenlerden biri de adayın kalmaktan aşırı derecede korkarak stres yapmasıdır. Sürücü adayları o gün uykularını almış bir şekilde kalksınlar. Sınav alanına ne çok erken nede geç kalsınlar, ideali yarım saat önceden sınav alanında olmaktır. Strese ya da heyecana kapılmasınlar. Önce başarabileceklerine inanıp kendilerinden emin olsunlar. Sınava girecek tüm adaylara şimdiden başarı diliyorum” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.