site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sürmeli Otel’den Personel Gecesi

Sürmeli Otel’den Personel Gecesi
04.11.2013
A+
A-

Sürmeli Otel'den Personel Gecesi (1)

Selçuk Pamucak sahilinde bulunan Sürmeli Otel’in personeli otelin her yıl düzenlenen geleneksel personel gecesinde sezonun yorgunluğunu attı.

Selçuk Pamucak sahilindeki beş yıldızlı otellerden Sürmeli Otel sezon sonu geleneksel personel gecesini bu yıl da yaptı. Gecede, birim müdürlerini personele tanıtan otelin genel müdürü Şerif Sadun Alp bu sezonda çok iyi çalıştık. Otelimizi başarıya taşıdık.  Sizlere gülmek çok yakışıyor. Hep sağlıklı kalın ve gülün. Bu gece sizin eğlenmek hakkınız. Bunu hem şirket yetkilileri hem de müdürünüz olarak biz söylüyoruz.  Seneye de inşallah beraber oluruz başarılarımıza devam ederiz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum dedi.

Birim müdürleride tek tek personele teşekkür ederek başarımızda en büyük pay sizlerin dediler. Daha sonra aileleri ile beraber 1200 kişi doyasıya eğlendi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK
Sürmeli Otel'den Personel Gecesi (3)

Sürmeli Otel'den Personel Gecesi (4)

Sürmeli Otel'den Personel Gecesi (5)

Sürmeli Otel'den Personel Gecesi (6)

 

YORUMLAR
  1. eski surmelili. dedi ki:

    eski personellerimizi goremedik resimlerde neden acaba surmeliden resmi açiklama bekliyoruz