site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 11. Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkusu

Selçuk’ta 11. Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkusu
17.08.2013
A+
A-

selcuk-sunnet (2)

Selçuk Ülkü Ocakları ve MHP Selçuk İlçe Teşkilatı’nın her yıl geleneksel hale getirerek yapmış olduğu toplu sünnet şöleninin 11.si yapıldı. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşların yükünü hafifletmek adına her yıl geleneksel hale getirdikleri ve bu yıl 11.sinin düzenlendiği toplu sünnet şöleni Selçuk’ta yapıldı. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu şölende tarihin en eski mehteran takımı olan Manisa Turgutlu Mehteran Takımı, söylediği marşlarla büyük beğeni topladı.

Bu yıl 11.sinin düzenlendiği ve her yıl geleneksel olarak yapılan sünnet şölenine MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Bozkurt, MHP İlçe Başkanı Levent Görür, Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener partililer ve vatandaşlar katıldı. 48 çocuğun sünnet ettirildiği Şölen, Manisa Turgutlu Tarihi Mehteran takımı eşliğinde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

11 yıldır geleneksel hale getirilen sünnet şöleninin bu yıl da düzenlenmesinde emeği geçen MHP Selçuk İlçe Teşkilatı ile Selçuk Ülkü Ocaklarına sonsuz teşekkür ettiğini belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, sünnet olan çocukların gelecekte Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılında MHP’nin iktidarında “Lider Ülke Türkiye”nin yöneticisi olmalarını diledi. Bu gayreti bu neşeyi Selçuklularda gördüğünü ifade eden Karataş: “Fırsat verildiği taktirde, görev verildiği taktirde bunun gibi birçok şölenler yaşatacaklardır diye düşünüyorum. Bu nedenle önümüzdeki yerel seçimlerde bu teşkilatımıza yetki verin, destek verin ve Selçuk’u Şölen haline dönüştürsünler. “Lider Ülke Türkiye”nin temelini inşallah yerel seçimlerde Selçuk’ta atalım, İzmir’den Türkiye’nin geneline taşıyalım diye düşünüyorum” dedi.

Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener ise yapmış olduğu açıklama da 11.sini düzenlemekten şeref duyduğumuz gelensel toplu sünnet şölenine Maddi, Manevi katkıda bulunan tüm Selçuk Halkına çok teşekkür ediyorum dedi.

Toplu sünnet şöleninde tüm katılımcılara tavuklu pilav ve ayran ikramı yapıldı. Osmanlı şerbetlerinin de dağıtıldığı şölende Lokma da döküldü. İkramların ardından faytona binen sünnet çocukları diğer katılımcılar ile birlikte Mehteran takımı ile eşliğinde şehir turu attı. Mehteran takımına eşlik eden katılımcılar, “Başbuğ Türkeş ve Devletin başına Devlet gelecek” gibi sloganlar attı. Mevlid-i şerif okunmasıyla devam eden şölende 48 çocuk sünnet oldu. Sünnet olan tüm çocuklara saat hediye edildi.

selcuk-sunnet (1)

selcuk-sunnet (3)

selcuk-sunnet (4)

selcuk-sunnet (5)

selcuk-sunnet (6)

selcuk-sunnet (7)

selcuk-sunnet (8)

selcuk-sunnet (9)

YORUMLAR
  1. ikl defa destek oldum ben razıyım Allahta razı olsun dedi ki:

    işte bu..çalışma ve imece usülü 48 aileye rahatlama 48 çocuğa delikanlılık..ne gel mhp ye kayıt ol demek var ne gel mhp ye oy ver demek var nede sünnet çoçuklarının memleketini soran var..tek olay Allah rızası.emeği geçenlerden maddi destek verenlerden Allah binlerce kez razı olsun…

  2. eski selçuklu dedi ki:

    beddua alacağına sevap al demişler..

  3. LAZ OĞLU dedi ki:

    MHP teşkilatını yapmış oldukları etkinlikten dolayı tebrik ederim helal olsun size

  4. yaşar dedi ki:

    genç kardeşlerimizi tebrik ederim yaptıkları gerçektende takdire şayan bir davranış helal olsun ve herkese örnek olsun.
    işte selçuk böyle olmalı.

  5. Beleviden Barış dedi ki:

    MHP Teşkilatına, Levent ve Memiş başkanlara helal olsun demek gerekir. Allah razı olsun hayırlarınız kabul olsun. Ne mutlu bu devirde böyle şeyler görmek çok güzel. Allah başarılarınızı daim etsin.

  6. 9 Eylül Ali dedi ki:

    Emeği geçenlerin herkesin emeklerine, keselerine sağlık…