site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Suçlu Barınağı

14.08.2014
A+
A-

huseyinCumhurbaşkanlığı seçiminin ardından mutlaka seçimlerle ve sonuçlarıyla ilgili tartışmalar yapılmaya devam ediliyor sevgili okuyucularımız. Seçimlerle ilgili kim ya da kimler hangi tespitlerde bulunuyor bilmiyorum ancak benim bu seçimlerde de gördüğüm itibariyle (ki ülkenin birçok sandık bölgesinde yaşanmış olduğu bazı gazete ve televizyon haberleriyle de tescilli) AKP cenahı Cumhurbaşkanlığı seçimi de dâhil 12 yıldır hile yoluyla çala çala iktidar olmuştur. Bazı sandık başlarında AKP seçmeni olduğu belli kişilerin üstlerinden tercih mühürü RTE seçeneğine basılı oy pusulalarının çıkması hem iddiamızın ispatı hem de fazladan basılan 18 milyon oy pusulasının da açıklamasıdır değerli okuyucular. Tabi ki YSK sına varıncaya kadar yargıyı kendi vesayeti altına almış olanlar için bir yaptırım söz konusu olamayacağına göre bu konuyu da burada kapatıp, 10 Ağustos seçimlerinin sonucuna çok farklı bir açıdan değinmek istiyorum.

Maalesef ki sevgili okuyucularımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ ün makamı RTE ile beraber ikinci defa suçlu barınağı haline getirilmiştir. Hatırlarsınız ki; Abdullah GÜL Çankaya’ ya çıktığı dönemde Rahmetli Necmettin ERBAKAN ile birlikte kayıp iki trilyon davasının sanığıydı. Yine kendisini Çankaya’ ya çıkaran AKP cenahının vesayeti altındaki yargı marifetiyle maalesef yargılanmadığı ya da yargılatılmadığı gibi, oturduğu makamı kullanarak, beraberce hiç ettikleri 2 trilyondan ötürü ceza alan Erbakan’ ı affetmek gibi bir pişkinliğe de imza atmıştır. Dünyayı dolaşsanız hukuk ve adalet sisteminin var olduğu hiç bir ülkede böyle kepazeliğe de rastlayamazsınız.

Abdullah GÜL’ ün ardından şimdi Çankaya’ ya çıkan şahısın durumuna da baktığımızda, onlarca suç dosyasıyla karşılaşırsınız. Daha İstanbul Belediye Başkanlığı döneminden kalan, evrakta sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık sınıfına giren suç dosyalarının peşi sıra, Başbakanlığı döneminde de alenen işlediği suçlar vardır ki kendisini Yüce Divan da yargılatacak kadar ciddi ve ağır suçlardır. Ancak 12 yıldır şahit olduğumuz üzere, Türkiye’ de hukukun gerektirdiği kaideler değil, bir faşist despot anlayışın öngördüğü kurallar geçerli olacağından ötürü, hiç tereddüttünüz olmasın ki; RTE’ nın işlediği bu suçlar, kullandığı hakaret ve nefret söylemleri yanına kar kalacaktır.

Sonuç olarak yıllardır tüm uyarılarımıza rağmen, adeta ölüm uykusundaymış gibi kulağının üstüne yatıp gaflet halinde uyuyan aymaz bir kesim sayesinde, Çankaya ikinci defadır suçlu barınağı durumuna düşürülmüştür ki;

Bu ayıp size yeter…. !!!

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Mart 2024
19 Mart 2024
20 Şubat 2024
4 Şubat 2024
YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    RTE Anayasa gereği derhal başbakanlıktan ayrılması gerekir. Ama ne mümkün ayrıldığı dakika dokunulmazlığı kalkacak ve hazırda bekleyen cemaatin yargısı tarafından tutuklanacak. Bunu çok iyi bildiği için ayrılamıyor. Anayasayı çiğneyerek anayasaya bağlılık yemini edecek olan bir garip cumhurbaşkanı ….

    1. KUBALI dedi ki:

      Hüseyin bey yine dedikodu yazıyorsun bak halk seni kaile almıyor

      1. Selçuklu dedi ki:

        Kubalı seni kim kaile alıyor ?