site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sosyal Market bayram öncesi hizmete başlıyor

Sosyal Market bayram öncesi hizmete başlıyor
03.07.2015
A+
A-
Jpeg

Jpeg

Selçuk Belediyesi sosyal sorumluluk projelerinden birini daha hayata geçiriyor. Bir süredir hazırlık aşamasında olan Sosyal Market, Selçuk Belediyesi’nin öncülüğünde yaklaşan Ramazan Bayramı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine açılacak. Birinci ve ikinci el bay-bayan ve çocuk giyim eşyasının yer alacağı market, bayram öncesi Tansaş üstünde hizmete girecek.

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik başlattığı bir dizi çalışmaları hayata geçiren Selçuk Belediyesi, Sosyal Markete aynı zamanda giyim bağışı da kabul ediyor. Bağışlanan giyim eşyaları yıkanıp ütülenerek hijyenik hale getirildikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere Sosyal Market’in raflarında yerini alıyor. Bay, bayan ve çocuk giyimimin yanı sıra ayakkabı, çanta ve kemer çeşitlerinin de bulunduğu sosyal marketten daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanabileceğini kaydeden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı,ayrıca maddi durumu iyi olan vatandaşlardan evlerinde kullanmadıkları ve çok fazla yıpranmamış giyim eşyalarını da sosyal markete bağış yapabileceklerini duyurdu.

Birinci ve ikinci el giyim eşyası bağışları kabul ediliyor

Marketin, Tansaş üzerindeki Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Ramazan Bayramı öncesi hizmete gireceğini hatırlatan Başkan Bakıcı; “Seçim vaatlerimizden biri olan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmet edecek olan Sosyal Market önümüzdeki hafta hizmete başlayacak. Dar gelirli vatandaşlarımız, Tansaş üzerindeki Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapacakları müracaat ile bu marketten istediği giyim eşyasını ücretsiz olarak alabilecek. Ayrıca sosyal marketimize katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımız daevlerindeki herhangi bir giyim eşyasını bağış yapabilirler” dedi.

Sosyal Markette bugüne kadar bağış yapan tüm yardımsever vatandaşlara teşekkür ettiğini belirten Başkan Bakıcı, ayrıca bağışçılarında markete gerekli desteği göstereceklerine inandığını belirtti.

Sosyal Market İletişim: 444 8 892 ve ya 892 69 25 / 397

Jpeg

Jpeg

sosyal-market (2)

YORUMLAR
  1. Alper Kaya dedi ki:

    Tüketim değil, geri dönüşüm… Emeği geçenleri tebrik etmek lazım; Selçuk’un ihtiyacı olan adil ve ekonomik geri dönüşümdü… Umarım Selçuk halkı da bu güzel girişimi ayakta tutar…