site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sizi Kim Yönetiyor ?

16.10.2014
A+
A-

huseyin110 Ağustos günü onu Cumhurbaşkanı seçtiniz, ama o çıkmış miting meydanlarına bas bas bağırarak AKP genel Başkanı gibi konuşuyor. Üstelik konuşmalarına bakarsanız sanki sizi 13 yıldır yöneten o değil.

Ne diyor hazretleri sokakları savaş alanına çeviren PKK militanlarına hitaben kullandığı cümlede?

‘’Utanıp sıkılmadan barış ve kardeşlikten söz ediyorsunuz’’

Farkında değilmisiniz ? Hazret secaat arzederken sirkatin söylüyor. Hiç aklınıza gelip soramıyormusunuz o sırada kendisine, “Barış ve kardeşlikten söz eden eli kanlı katillerle masaya oturan sen değil misin?’’ diye…

Hadi bunu sormaya yüreğiniz yetmiyor anladık, nasıl bir biadkarlık ya da korkaklıktır ki; böylesi bir riyakarlığı bile alkışlayabiliyorsunuz?

Alkışlarınızı da bir kenara koyalım, hiç kendinize şunları sormakta mı gelmedi aklınıza?

Türkiye’yi bugünlere getiren Ergenekon tertibi için, ‘’ben bu davanın savcısıyım diyen’’ o alkışladığınız adam değilmidir?

Habur’da teröristleri davul zurna ile karşılayıp, aynı teröristlerin tanıklığında ve eski suç ortakları F tipi örgütle beraber Türk ordusunun komutanlarını terörist diye zindanlara kapatan değilmidir karşınızda konuşan?

Yine F tipi örgütle beraber, kendilerinin uydurduğu Bülent Arınç’a suikast masalıyla kozmik odalara kadar girip Türk Ordusunun tüm sır ve savunma mekanizmasını ortaya saçıp, Türk Silahlı Kuvvetlerini eli kolu bağlı duruma düşürenler bunlar değilmidir diye sormuyormusunuz kendinize?

Hiç mi sormak gelmiyor aklınıza, PKK’ lıların kendi mahkemelerini kurmalarına, vergi toplamalarına, kendi savunma güçlerini kurmalarına göz yuman kimdir diye?

Yani bu gün karşınıza geçip Türkiye’yi savaş alanına çeviren eli kanlı katiller ile onların meclisteki yatakçılarını eleştiren adamı alkışlıyorsanız eğer;

Biz mi yanlış biliyoruz? 13 yıldır bu ülkeyi KELOĞLAN mı yönetiyor ?

Nasıl bir düşünme yoksunluğundasınız ki; Yaşanmış onca hakikate rağmen RTE’ nı alkışlayabiliyorsunuz diyeceğim ama, size de haksızlık etmemek lazım.

Din dersi zorunluluğu için tepki veren velileri eleştirirken, “Matematik, Fen ve Kimya derslerindeki zorunluluğu tepki vermeyip, din dersi zorunluluğuna tepki verenleri anlayamıyorum’’ diyecek kadar fikir fukaralarının devletin en tepesine oturup ülke yönettiği yerde, sizinkisi devede kulak kalır…

ETİKETLER:
YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
26 Mart 2024
19 Mart 2024
20 Şubat 2024
4 Şubat 2024
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.