site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Sızdırmazlıkta Randevu Sistemi Başladı

Sızdırmazlıkta Randevu Sistemi Başladı
25.08.2015
A+
A-

IMG_0894

Bundan böyle otomobillerde sızdırmazlık raporu almak için randevu sistemi başladı. Araç sahipleri Mimarlar ve mühendisler Odasından Randevu almak zorunda. Randevu almadan Torbalı ve Tire’ye gidenler zamanını boşa harcamış oluyor.

Almış olduğunuz randevunuzu randevu saatinizden en az iki saat öncesine kadar ilgili istasyonun telefon numarasını arayarak iptal etme hakkınız olduğu gibi, İptal ettiğinizi bildirmeden iki kez randevunuza gitmediğiniz durumda da cezalı duruma düşüyorsunuz.

Bu çerçevede cezalı duruma düşen araçlar için ise randevu sisteminden sonraki 60 gün boyunca randevu verilmiyor.

Gaz sızdırmazlık raporu başka bir ilden alınmış olsa dahi sorun yaşanmıyor. Bir anlamda randevu hakkını her ilde kullanabiliyorsunuz.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

IMG_0887

IMG_0890

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.