site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Siyah Stiletto

Siyah Stiletto
23.05.2019
A+
A-

Stiletto ayakkabılar adını İtalyanca ince ve sivri bir bıçaktan almaktadır. 1900’lü yıllarda başlayan bu moda akımı günümüzde hala büyük bir etkiyle devam etmektedir. Her kıyafetle göz alıcı kombinleri yakalayacağınız siyah stiletto modelleri cesur ve güçlü kadınların tercihi oluyor. Hem ince hem de yüksek topuklarda zarif şekilde yürüyebilen kadınlar bu ayakkabıları yoğun olarak tercih ediyor. Online satış mağazamızda siyah rengin asaletini ortaya çıkartan stiletto modellerini inceleyebilir ve en uygun ödeme koşullarıyla satın alabilirsiniz.

Siyah Stiletto ile Kombin Yapma

Siyah stiletto ayakkabılar ince ve zarif bir görünüm için olmazsa olmaz detaylardır. Kadınlar özellikle gece dışarı çıkarken bu ayakkabıları farklı şekilde kombin eder. Ayrıca günlük hayatta da şık olmak istiyorsanız bu ayakkabıları bir pantolonla birlikte giyebilirsiniz. Farklı modellere sahip ürünler deri, süet taşlı ve daha farklı malzeme seçenekleriyle kombinlerinizin bir parçası olmayı başarıyor. Bu ayakkabılar skinny pantolon, farklı boyutta elbise ve kısa eteklerle kolayca uyumlu hale getirebilirsiniz. Hemen https://www.sofiabaldi.com/stiletto-abiye-ayakkabi adresine girerek siyah stilettoları inceleyebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.