site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Şirince’de Bir İşyeri Tamamen Yandı (Video Haber)

Şirince’de Bir İşyeri Tamamen Yandı (Video Haber)
27.11.2012
A+
A-

İzmir ili Selçuk ilçesine bağlı tarihi Şirince köyündeki bir restoranın, elektrik prizlerinden kaynaklanan kısa devre sonucu çıkan yangında büyük bir bölümü zarar gördü ve kullanılamaz hale geldi.

Şirince Köyü merkezinde bulunan Mustafa Özkan’a ait Le Kavala adlı restoranda bu sabah 06.30 sularında yangın çıktı. Elektrik prizlerinin kısa devre yapmasından çıktığı belirlenen yangın kısa süre içinde hızla restoranı sararak kül olmasına sebep oldu. Çıkan yangını köy meydanında bulunan yangın hortumunu kullanarak söndüren işyeri sahibi ve köylüler yangını kontrol altına aldıklarında iş işten geçmişti.

Olay ile ilgili köylülerse birbirinden farklı açıklamalar yaptı. Kimi elektrik kontağından çıktığını söylerken kimi de yangın anında köye mavi bir ışık indiğini söyledi. Bunu da 21 Aralık’ın ilk belirtileri olduğunu söyleyenler çıktı.

Yanan işyeri sahibi Mustafa Özkan Selçuk Haber sitemize konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; Sabah 06.30 da kapının önüne çıktığımda restoranın cayır cayır yandığını gördüm, Köyde ki vatandaşlarımızın verdiği bilgiye göre işyerimizin üzerinde mavi bir enerjinin oluştuğunu duydum, şuanda merak ve korku içinde beklemekteyiz. Acaba beklenen mi oldu. Şirince Köyüne atfedilen 21 Aralıkta ki gelişmeler şuanda iz bırakmaya başladı. Bizim canımız yanıyor ama şayet beklenen geldiyse çok mutluyuz.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

Şirince de Yangın ile selcukhaber

YORUMLAR
  1. murat parlatan dedi ki:

    çok geçmiş olsun.KARDEŞİM

  2. İBRAHİM KATAÇ dedi ki:

    GECE KONDUDAN MEKAN OLURSA BU KADAR OLUR .BİRDE KENDİ KÖTÜ DURUMUNDA BİLE İNSANLAR YALAN REKLAMIN PEŞİNDE YA YOK MAVİ SARI ENERJİMİŞ PES DOĞRUSU, BU KADAR OLUR YA YALANCILIK..

  3. emir sasa bey dedi ki:

    köyde ALAMETLER başladı demek durun daha neler olacak oraya gelen yerli ve turistleri yalan dolanla kandırın şarap diye konsantre su satın,yok atatürkün evi deyin,yok meryem ananın suyundan ayran deyin. sözüm size degil mustafa bey tek herkeze sizden gören ve duyan yalana başladı.terlemeden para kazanılmaz.allah terlete terlete geri alır fazlasıyla alır..geçmiş olsun size……

  4. AKİF SÖNMEZ dedi ki:

    YA ARKADAŞ ADAMIN DÜKKANI YANMIŞ KÜL OLMUŞ 21 ARALIK HABERCİSİYSE ÇOK MUTLUYUZ DEMİŞ WARMI BÖLE BİŞEY REKLAMA BAK YA

  5. hsyn dedi ki:

    mavi bir ışık inmiş reklamında bu kadarı, mekanı yanan mekan sahibine Geçmiş olsun

  6. selçuklu. dedi ki:

    o zaman bunun sahibi kendi yakti…. (haberde ki açiklamasina gore!!!!!)

  7. selcuk tan bir vatandas dedi ki:

    emir sasa bey e aynen ve de biraz fazlasi ile katiliyorum, sirince turizme hizmet degil zahmet veriyor,

  8. buse sökmez dedi ki:

    saçmaladınız artık ya

  9. Meltem Colak dedi ki:

    Istediginizi düsünün !!,, yalan veya dogru , ama varsa eger bir dogru hepiniz allahinizdan bulun kizkanclar ……………………..

  10. sally can dedi ki:

    Ne guzel kiyamet sirincede kopmus olacagi buydu.sirince koy mayalilarla uzun once anlasma yatilar herhalde :-)))))))))))))))))