site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Şirince’de arazi yolları yapılıyor

Şirince’de arazi yolları yapılıyor
23.06.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi YİKOB işbirliği ile arazi yollarının yapımına devam ediyor. Son olarak Şirince Fındıklı Mevkii’nden Selahattin Köyü’ne giden bağlantının yapılmasının ardından YİKOB işbirliği ile sathi kaplama yapılacak. Çalışmaları inceleyen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Şirince Köyü’nde birçok arazi yolunun tamamlandığını belirterek işbirliğinin her zaman Selçuk için verimli sonuçlar verdiğini söyledi.

Bugüne kadar arazi yolları ve parke taş döşemelerinin hızla ilerlediğini belirten Başkan Bakıcı; “İzmir Valiliği’ne bağlı faaliyet gösteren Yatırım İzleme ve Koordinasyon Birimi ile işbirliğimiz sonucu Selçuk’ta birçok güzel iş yapıldı. Vatandaşların talepleri bizler tarafından valiliğimiz tarafından, hükümetimiz tarafından karşılanıyor. Yapılan tüm hizmetler vatandaşlarımız için. Selçuk’ta ne kadar arazi yolu varsa bunların hepsinin sathi kaplamasını yapma arzusu içerisindeyiz. Ben bir kez daha verilen destekten dolayı Sayın İzmir Valimize teşekkür ediyorum. Bize bu olanağın sağlayan hükümetimize ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Uzlaşı kültürü ve koordinasyonla iş çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.